Galaxy Fold 2, Galaxy Note 20 ile tanıtılmayabilir - Haberler - indir.com

Galaxy Fold 2, Galaxy Note 20 ile tanıtılmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 18:48:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un uzun süredir ortaya çıkan sızıntılar ile gündemdeki yerini kaybetmeyen yeni amiral gemisi Galaxy Note 20'nin 5 Ağustos tarihinde tanıtılacağını duyurmuştuk. Galaxy Note 20'nin 5 Ağustos tarihinde tanıtımının yapılacağı biliniyor. Galaxy Note 20’nin yanı sıra bu etkinlikte Galaxy Fold 2’nin resmiyet kazanması bekleniyordu.

XDA geliştiricilerinden birisi olan Max Weinbach'ın paylaşmış olduğu bilgilere göre Galaxy Fold i yazılımı "Eylül" ayına hazır değil. Ek olarak taşıyıcıların yani GSM operatörlerinin cihazı test etmiş olduklarına dair bir kanıt da yok.

Sony ve Epic Games'ten 250 milyon dolarlık antlaşmaSony ve Epic Games'ten 250 milyon dolarlık antlaşma

Galaxy Fold 2, Galaxy Note 20 ile tanıtılmayabilir!

Samsung Galaxy S20 serisinin Ocak ayında taşıyıcı testlerinden geçtiğini hatırlatan Weinbach, Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun test sürecine bile girmediğini vurguluyor. Tabi, bu sektöre hakim bir geliştiricinin bilgileri.

Güney Koreli teknoloji devi şirket Samsung'un nasıl bir strateji izleyeceğini resmi bir açıklama yapılmadan bilemiyoruz. İlk modelde yaşanan ve sonrasında aylar süren bekleyiş ile çözüme kavuşturulan ekran kırılma ve menteşe sorunlarının ardından Samsung'un yeni akıllı telefonunda çok daha sağlam bir yapı sunması bekleniyor. Aynı zamanda güçlü bir donanım da kullanıcılara sunulacak.



PAYLAŞ