Galaxy Fold 2 çentikli ekran ve S Pen desteğiyle gelecek - Haberler - indir.com

Galaxy Fold 2 çentikli ekran ve S Pen desteğiyle gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung’un büyük bir merakla beklenen yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold 2 hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Bir süredir sızıntı haberleriyle gündemden düşmeyen Galaxy Fold 2’nin S Pen desteğine sahip olacağı ve dev bir ekranla piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. Kullanıcılarına bir tablet deneyimi yaşatacağı söylenen Glaaxy Fold 2 ikinci ekranı hakkında da bazı önlemli bilgiler bulunuyor.  Ross Young isimli bir Twitter kullanıcısı tarafından sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy Fold 2 modelinde Galaxy Z Flip modelindeki UTG (Ultra İnce Cam) teknolojisine benzer bir teknoloji kullanacak. Bu panel Galaxy fold 2’nin ekranına daha fazla sertlik katarak daha az plastik hissi vermesini sağlayacak. 

Hangi Samsung cihazları Android 10 desteğine sahip?Hangi Samsung cihazları Android 10 desteğine sahip?

Samsung Galaxy Fold 2 hakkında önemli sızıntılar

7.59 inçlik katlanabilir ekrana sahip olacak cihaz 2213 x 1689 çözünürlüğe ve Galaxy S20 serisi gibi 120 Hz yenileme hızıyla alıcı karşısına çıkacak. 

Sızıntılar arasında Galaxy Fold 2 modelinde kameraları ekranın altına yerleştirmeyi planlayan şirketin henüz bu teknolojiye hazır olmadığından dolayı şirketin bu teknoloji gelecek yıllardaki modellerinde kullanacağı belirtilmiş. Bu da demek oluyor ki Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı telefonunda da selfie kamerası ekran çentiğinin içinde yer alacak. 

Katlanabilir ekranın LTPO arka panel teknolojisini kullanacağının da aktarıldığı sızıntılar da Galaxy Fold 2'nin S Pen desteğine sahip olacağı da belirtilse de, kalemin renk seçenekleri hakkında herhangi bir bilgiye yer verilmemiş. Galaxy Fold 2 modeliyle birlikte telefonlar ve tabletler arasındaki farkı kapatmaya daha da yakınlaşacak olan Samsung’un katlanabilir ekranlı cihazlarında yaşadığı en büyük sorunlardan biri panellerin sivri nesnelere karşı aşırı hassas olmasıydı. S-Pen desteğine sahip olacak olan modelin baskıya karşı nasıl bir dayanıklılık sunacağı da merak ediliyor. 


Samsung ve Windows cihazları arasında kablosuz dosya paylaşımıSamsung ve Windows cihazları arasında kablosuz dosya paylaşımı
Samsung koronavirüsün satışlarına olan olumsuz etkisini 5G cihazlarıyla telafi edecekSamsung koronavirüsün satışlarına olan olumsuz etkisini 5G cihazlarıyla telafi edecek

PAYLAŞ