Galaxy F22'nin özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Galaxy F22'nin özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-19 17:00:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Android piyasasının liderlerinden Samsung orta segment cihazlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Galaxy F22 adındaki bu model yakında Hindistan’da satışa sunulabilir.

Son yıllarda akıllı telefon üretimini ciddi ölçüde hızlandıran Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, tüm kullanıcılara uygun cihazlar geliştirmek için kolları sıvadı. Şirketle ilgili yayımlanan son raporlar şirketin Galaxy F22 adını verdiği yeni bir model üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Aslına bakacak olursanız bugüne dek yayımlanan raporlara baktığımızda bu modelin, Haziran ayının başında piyasaya sürülen Galaxy A22’nin yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olduğunu söylemek mümkün.

Samsung Galaxy S21 FE üretimleri durdurulduSamsung Galaxy S21 FE üretimleri durduruldu

Samsung kamera için ortaklık değişimine gidebilir

Hindistan'da yeni bir F serisi akıllı telefon tanıtmaya hazırlandığı söylenen Samsung yakında Galaxy F22 ile karşımıza çıkabilir. Ancak sızıntılardan cihazın lansmanı yakın gibi görünse de şirketin henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadığının da altını çizmek gerek. Bugün Galaxy F22 için destek sayfası yanlışlıkla şirketin Hindistan web sitesinde yayımlandı. Hızla erişime kapanan sayfa cihaz hakkında çok fazla bilgi vermedi.

Galaxy F22 hakkında bilinenler

Samsung’un yeni F serisi, Galaxy F22 modeli bu haftanın başlarında Bluetooth SIG sertifika platformunda görülmüştü. Galaxy A22’de olduğu gibi 4G ve 5G versiyonlarıyla gelecek olan cihazın Hindistan’da hangi sürümle çıkış yapacağı henüz belli değil.

6.4 inç büyüklüğünde S-AMOLED ekran paneline sahip olan Galaxy F22, HD+ çözünürlük sunan 90Hz tazeleme hızına sahip olan bir ekrana sahip. Ön tarafında 13 megapiksel selife kamerasına sahip olan Galaxy F22, arka panelinde 48 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel + 2 megapiksel olmak üzere dörtlü kamera sistemine sahip. Gücünü Helio G80 yonga setinden alması beklenen Galaxy F22, 6 GB'a kadar RAM, 128 GB'a kadar depolama alanına sahip. 15W’luk hızlı şarj desteğine sahip olan Galaxy F22, 5.000 mAh bataryaya sahip. Yan tarafa entegre parmak izi tarayıcı ile donatılan cihaz Galaxy A22 modelinden biraz daha üstün özelliklere sahip.

Cihaz hakkında dün sızdırılan raporlara göre Samsung Galaxy F22 modelini 100 dolar civarında bir fiyattan satışa çıkararak Xiaomi ve Realme gibi şirketlere meydan okuyacak.

 


Samsung Galaxy S22 kamera konusunda iddialı geliyorSamsung Galaxy S22 kamera konusunda iddialı geliyor
Samsung hibrit çipini tanıttı: Ram ve Flash bir aradaSamsung hibrit çipini tanıttı: Ram ve Flash bir arada

PAYLAŞ