Galaxy Buds Pro'nun yeni özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Galaxy Buds Pro'nun yeni özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-21 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen Galaxy Buds Pro modelinin çıkışı yazın zaman önce resmi olarak tamamlandı. Kulaklık, pro ekinin hakkını verecek gibi gözüküyor. TWS şeklinde tasarlanan bu kulaklık ocak ayı içerisinde Samsung'un yeni S21 serisinin yanı sıra yeni Buds Pro'yu da tanıtacağı düşünülüyor. Söz konusu bu kulaklık için şimdi ise Ishan Agarwal tarafından önemli özellikler Twitter platformu üzerinden paylaşıldı. 

Samsung Galaxy Buds Pro aktif gürültü engelleme özelliğine sahip

Samsung Galaxy Buds Pro'nun yeni ortaya çıkan özelliklerine bakıldığında ise 'birden çok seviyede ayarlanabilir olan aktif gürültü engelleme' özelliği  bulunuyor. Bildiğiniz üzere pek çok kulaklık halen aktif gürültü engelleme özelliğine sahip değildir. Bu özellik bulunuyor olsa da 'ayarlanabilir' şekilde olmuyor. Samsung'un yeni Buds Pro kulaklığı ise birden çok seviyede ayarlanabilir bu özelliği sunmasının yanı sıra aynı zamanda ortam sesini otomatik bir şekilde açabilen ses algılama özelliği de bulunuyor. 

Samsung Galaxy A02 Geekbench testinde görüntülendiSamsung Galaxy A02 Geekbench testinde görüntülendi

 

Bu kulaklığın baş hareketlerini algılayabilen sensörü sayesinde 3 boyutlu olan mekansal ses kullanıcıların beğenisine sunulmuş olacak. Buna ek olarak ise bu kulaklığın hem iOS hem de Android cihazlar için son derece başarılı bir kulaklık bağlantısı da sunacağı aktarılan bilgiler arasındadır. Sızıntı bilgilerden elde edildiği üzere bu özelliklere sahip olacağı dile getirilen kulaklığın ayarlarına kulaklık kontrolleriyle mi yoksa telefonun kendi uygulamasından mı erişim sağlanacağı bilinmiyor. Konu hakkında yapılan tahminlere göre ise bu ayarlanabilir ses özelliklerine erişim sağlamak için Samsung'un kulaklık için geliştirmiş olduğu mobil uygulamasının aracı olacağı yönündedir. 

 


Samsung Galaxy A32 5G hakkında yeni bilgiler geldiSamsung Galaxy A32 5G hakkında yeni bilgiler geldi
Samsung Galaxy S21 modelinin basın görselleri ve fiyatı sızdırıldıSamsung Galaxy S21 modelinin basın görselleri ve fiyatı sızdırıldı
iPhone 12 Pro Max, DxOMark'ta Samsung'u geçemediiPhone 12 Pro Max, DxOMark'ta Samsung'u geçemedi

PAYLAŞ