Galaxy Buds Pro için mobil uygulama ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Galaxy Buds Pro için mobil uygulama ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-22 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji şirketi Samsung’un önümüzdeki ay muhtemel olarak tanıtılması beklenen Galaxy Buds Pro kulaklığı için akıllı telefonlarda entegre olarak kullanılabilecek bir mobil uygulaması ortaya çıktı. Paylaşılan ekran görüntülerine göre kulaklığın birçok özelliği de ortaya çıkmış oluyor. Samsung, önümüzdeki yılın ilk aylarında UNPACKED etkinliğinin gerçekleştirilmesi bekleniyor. 14 Ocak tarihinde yapılması beklenen söz konusu etkinliğin şirketin yeni amiral gemisi Galaxy S21 serisine ev sahipliği yapması düşünülüyor. Sadece yeni amiral gemisi modeli değil ayrıca kablosuz kulaklık modeli olan Galaxy Buds için bir yeni Pro modelinin de muhtemel olarak karşımıza gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde resmi destek sayfasında ortaya çıkan Galaxy Buds Pro modelinin tasarım ve özelliklerine dair bazı detaylar da ortaya çıkmıştı. Şimdi ise kulaklığın telefonlardaki bağlantısını gerçekleştirecek olan mobil uygulama detayları ortaya çıktı. Paylaşılan ekran görüntüleri ise cihaza  dair özellikleri de ortaya çıkarmış oluyor.

Galaxy S21 serisinin fiyat detayları belli olduGalaxy S21 serisinin fiyat detayları belli oldu

Samsung Galaxy Buds Pro için mobil uygulama ortaya çıktı

Ekran görüntülerine bakacak olursak Galaxy Buds Pro modeli tasarım noktasında önceki nesil Galaxy Buds ve Buds+ ile oldukça benzer olarak. Gümüş, siyah ve mor olarak üç farklı renk seçeneğine sahip olarak karşımıza gelecek olan modelin gerçek gürültü engelleme özelliğini de desteklemesi bekleniyor. Ayrıca ekran görüntülerindeki gürültü kontrolleri seçeneği altında yer alan “aktif gürültü engelleme” haricinde “ses algılama” gibi seçenekler de görülüyor. Kullanıcıların bu seçeneği aktif ettiği zaman kulaklığın otomatik olarak konuşmayı algılaması ve böyle bir durumda ise ses seviyesi azaltılması düşünülüyor.

Diğer yandan Galaxy Buds Pro’nun AirPods modellerinde gördüğümüz 3D Spatial Audio desteğinin de olması bekleniyor. Bu özelliğin ise belli Samsung telefonlarda çalışması bekleniyor. Bakalım Samsung yeni AirPods kulaklığı ile yeni bir mobil uygulama da sunacak mı göreceğiz.  


Samsung Galaxy S21 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatı sızdırıldıSamsung Galaxy S21 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatı sızdırıldı
Galaxy Buds Pro'nun yeni özellikleri belli olduGalaxy Buds Pro'nun yeni özellikleri belli oldu

PAYLAŞ