Galaxy Buds Pro çıkmadan önce YouTube'da görüldü - Haberler - indir.com

Galaxy Buds Pro çıkmadan önce YouTube'da görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-05 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Tam anlamıyla bir kablosuz kulaklık deneyimi yaşatan Samsung Galaxy Buds Pro, bir YouTuber'ın eline geçerek kendini gösterdi. Video sayesinde kulaklığın incelemesi ve teknik detayları ortaya çıktı. 

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, 14 Ocak tarihinde yapacağı bir lansman ile beraber yeni nesil akıllı cep telefonların tanıtımını gerçekleştirecek. Güney Kore merkezli teknoloji liderinin, yapacağı bu etkinlikte tam kablosuz kulaklık modeli olan Samsung Galaxy Buds Pro, kulaklıkların da yeni jenerasyonunun tanıtımını yapması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllar içerisinde Samsung Galaxy Buds Live olarak ilk kulaklıklarını çıkaran şirketin, kısa bir süre önce yeni bir modelin üzerine çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. Lansmanın yapılacağı Unpacked etkinliğine adeta günler kala, kulaklığın kutusu ve görselleri sızarak kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Tüm bunların yanı sıra son olarak bu kulaklık, bir YouTuber'ın eline geçti ve tam anlamıyla bir inceleme videosu YouTube'da yerini aldı. 

Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!

Samsung Galaxy Buds Pro YouTube'da

Digital Slang isimli bir YouTube kanalı, Samsung Galaxy Buds Pro kulaklıklara ait olan kulaklıklara ait görselleri son birkaç gündür Twitter platformuna yüklüyordu. Son olarak ise YouTube'a kutu açılışı ve ilk bakış temalı videolar hazırlayan YouTuber, kulaklıkla ilgili olan ve bilinmeyen her şeyi ortadan kaldırdı ve neredeyse konu ile ilgili tüm detayları kullanıcıların beğenisine sundu. YouTuber, kulaklık için Facebook Pazar yerlerinden birinde bir ilan gördüğünü, bu ilanla gelen fırsatı kaçırmamak adına bir fırsat elde ettiğini söyledi. Yaklaşık olarak on yedi dakika süre bu tanıtım videosunda Slang, kulaklıkla ilgili ilk bakış deneyimlerini, ANC teknolojisini, ses kalitesini ve gecikme performansını değerlendiriyor.

Tek bilinmeyen fiyatı kaldı

Samsung Galaxy Buds Pro ile ilgili yapılan sızıntılar sayesinde, neredeyse hakkında her detayı dile getiren videoda söylenen Samsung Galaxy Buds Pro'nun merak edilen tek kısmı olarak fiyatı kaldı. Fakat, konuyla ilgili olarak daha önce de gelen bir sızıntı da, kulaklığın global liste fiyatının 199 $ olacağı iddia edilmişti. Samsung Galaxy Buds Pro ile ilgili kesin bilgi bulunmazken, konuyu merak eden kullanıcıların 14 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Unpacked etkinliğine kadar beklemek dışında bir şansı yok. Cihaz hakkında sızıntı yapılıyor olsa da gelecek hafta etkinlikte açıklanacak bilgiler halen merak konusudur. 


Samsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve tüm özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve tüm özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ