Galaxy Buds, Galaxy Buds Plus ve Galaxy Buds Live kablosuz kulaklıklarda ısı sorunu - Haberler - indir.com

Galaxy Buds, Galaxy Buds Plus ve Galaxy Buds Live kablosuz kulaklıklarda ısı sorunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-25 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung’un yeni nesil Galaxy Buds Plus ve Galaxy Buds Live kablosuz kulaklıkları ile alakalı önemli bir sorun ortaya çıktı. Semmobile tarafından aktarılan bilgilere göre Galaxy Buds, Galaxy Buds Plus ve Galaxy Buds Live kablosuz kulaklıklarda ısı problemi ortaya çıktı. Daha çok akıllı telefonlarda sıkça karşılaşılan ısı problemi şimdi ise kablosuz kulaklık modellerinde ortaya çıktığı belirtiliyor. Söz konusu Samsung’un bu yeni modellerini kullanan kullanıcıların bazıları kulaklıklarda güneş ışığı altında problem yaşadıklarını ifade ediyorlar.

Buna göre kulaklıkların güne ışığı altında kaldığında kullanamadıklarını belirten kullanıcılar, cihazın bip sesi çıkarmaya başladığını ve kulaklıkların soğuma olana kadar çalışmadığını ifade ediyorlar. Kullanıcılar kulaklıkların 32.2 derece üzerinde problem yaşadıklarını ifade ediyorlar.

Galaxy S20 Lite render görüntüleri sızdırıldıGalaxy S20 Lite render görüntüleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Buds serisinde ısınma sorunu

Söz konusu soruna yönelik Samsung cephesinden bir açıklama gelmiş değilken, bu problemi nasıl çözecekleri merakla bekleniyor. Galaxy Buds Live modelinde de yaşanan bu sorunda nasıl çözülecek şuan için bilinmiyor. Galaxy Buds Live modelinin sunmuş olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, modelde aktif gürültü engelleme özelliği de bulunuyor. Galaxy Buds Live, hazne ile beraber yaklaşık olarak 28 saatlik bir pil ömrü sunuyor. 5.6 gram ağırlığındaki kulaklıkların normal pil ömrü ise aktif gürültü engelleme ile 4.5 saat aktif gürültü engelleme özelliği kapalı iken ise 5.5 saat boyunca kullanılabiliyor.

Büyük olan bu hazne kulaklıkları sadece 3 dakika içinde 35 saat müzik için doldurabiliyor. Bünyesinde üç farklı mikrofona sahip olan bu kulaklık hem yüksek müzik hem de telefon görüşme kalitesi için kullanıyor. Samsung’un büyük umutlarla sunduğu bu yeni modellerinde yaşanan ısınma sorunu bakalım şirket tarafından nasıl bir çözüme kavuşturulacak göreceğiz. Şuan için Samsung’dan bir açıklama gelmediğini belirtelim.


Samsung Galaxy S30 ailesinin beklenen satış fiyatı ve özellikleri iddiasıSamsung Galaxy S30 ailesinin beklenen satış fiyatı ve özellikleri iddiası
Bu hafta A101 marketlerde uygun fiyata Galaxy Tab A tablet modeli varBu hafta A101 marketlerde uygun fiyata Galaxy Tab A tablet modeli var

PAYLAŞ