Galaxy Buds 2'ye yeni güncellemeler eklendiği duyuruldu! - Haberler - indir.com

Galaxy Buds 2'ye yeni güncellemeler eklendiği duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 10:30:02
Editör : B. Deniz Yaylacı
Kategori : Teknoloji

Samsung, geçtiğimiz haftalarda Galaxy Buds 2 ile ilgili yeni güncellemeler yayınladı. İşte o değişiklikler...

                                                                           

Geçtiğimiz haftalarda Samsung, katlanabilir telefonlarını duyurduğu bir haber paylaşmıştı. Samsung, yeni telefonları dışında kablosuz kulaklık kategorisine yeni bir ürün eklediğini paylaştı. Galaxy Buds serisinin peşinden gelen Galaxy Buds 2 hakkında bir süre sızıntılar meydana geliyordu. Sonunda Galaxy Buds 2 hakkındaki bilgiler resmiyet kazandı.  Güney Koreli şirket birçok ülkede kablosuz kulaklığı satışa çıkartmasa da ürün hakkında bir güncelleme bilgisi yayınlandı. Güncelleme birçok özelliği peşinden getirirken aynı zamanda da büyük bir kararlılık vaat ediyor.

Yeni güncelleme ile artık daha da iyi!

Samsung'un Güney Kore'deki Galaxy Buds modelleri güncellemeyi ilk alan modeller arasında yer alıyor. Bununla birlikte R177XXU0AUH2 numaralı güncelleme ilk olarak arama seslerini içeriyor. Bu güncelleme sayesinde kullanıcılar ortamdaki sesleri dinleyebilme imkanına erişebilecekler.  Bu özelliği aktifleştirmek için "ortam sesi" özelliğini açmak yeterli olacak.

 

                                                                                  

Galaxy Buds 2'ye gelen bir diğer güncelleme ise ANC ile ilgili, yeni güncelleme ile birlikte ANC tek kulaklık kullanırken çalıştırılabilecek. Bununla birlikte ARC ile birlikte ses yükseltme ve azaltmak için çift dokunma özelliği de kullanıcıya sunuluyor. Henüz tüm ülkelerde satışa çıkarılmayan ve sadece Güney Kore'de olan Gallaxy Buds 2'nin ilerleyen günlerde tüm pazarlara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ