Galaxy Apps'in Adı Galaxy Store Olarak Değişiyor - Haberler - indir.com

Galaxy Apps'in Adı Galaxy Store Olarak Değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 17:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung akıllı telefonlara yüklü olarak gelen Galaxy Apps içerisinde tıpkı Google Play Store gibi uygulamalar yer alıyor. Bu uygulama mağazası ile hem oyun hem de uygulama indirmek mümkün oluyor. Diğer yandan Samsung’un Tizen işletim sistemine sahip akıllı saatler için de yine Galaxy Apps üzerinden gerekli uygulamalar indirilebiliyor. Ancak Reddit kaynaklı Samsung kullanıcılarına göre Galaxy Apps için bir güncellemenin ortaya çıktığı ve bu güncelleme ile beraber söz konusu Galaxy Apps’in adının değiştiği ve Galaxy Store olduğu belirtiliyor.

Galaxy Apps, Artık Galaxy Store Oluyor

Samsung'un Etkinliğinde Teknoloji Meraklılarını Neler Bekliyor?Samsung'un Etkinliğinde Teknoloji Meraklılarını Neler Bekliyor?

Diğer yandan güncelleme ile beraber mağazaya One UI kullanıcı arayüzü giydirilecek. Samsung’un Android 9.0 Pie güncellemesi ile beraber amiral gemisi akıllı telefon modellerine dağıtmış olduğu yeni One UI arayüzü ile tek el kullanım dostu bir tema kullanıcılara sunulmuştu. Bu tek elle kullanım büyük ekranlı cihazlar için oldukça işlevsel olurken One IU ile beraber cihazdaki buton ve simgelere erişmek daha kolay bir hal alıyor. Kullanıcılar bu yeni Galaxy Apps güncellemesini yükledikleri zaman artık yeni ismi ve tasarımı ile Galaxy Store, Samsung modellerdeki yerini alacak.

Samsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung bir akıllı telefon modeline sahip iseniz, güncellemeleri kontrol etmenizi öneririz. Yenilenmiş Galaxy Store içerisinde birçok uygulama ve oyuna sahip olurken ayrıca Samsung’a özel uygulama fiyat indirimleri gibi çeşitli fırsatlardan da yararlanabilirsiniz. Galaxy Apps’e giriş yaparak güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.  


Samsung yeni Blu-ray oynatıcı üretimine girişmeyecekSamsung yeni Blu-ray oynatıcı üretimine girişmeyecek
Samsung Galaxy M30 İddialı Fiyat ve Özellikler ile GeliyorSamsung Galaxy M30 İddialı Fiyat ve Özellikler ile Geliyor

PAYLAŞ