Galaxy A9s Özellikleri Testlerde Gözüktü - Haberler - indir.com

Galaxy A9s Özellikleri Testlerde Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung’un Malezya’da gerçekleştireceği Unpacked 4X etkinliği ile beraber arka tarafında 4 kameraya sahip yeni Galaxy A9s modelini tanıtması bekleniyordu. Şimdi ise bu cihazın teknik detayları doğrulanmış oldu. Henüz geçtiğimiz hafta ile beraber 3 kameralı bir başka modeli olan Galaxy A7 2018 cihazını tanıtan Samsung, şimdi Galaxy A ailesine yönelik yeni 4 kameralı bir modelini daha ekleyecek. Gerçekleşen sızıntı ile beraber Galaxy A9s cihazının teknik detayları ortaya çıkmış oldu. Telefon pazarında 16 Ekim tarihinde Londra’da gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber Huawei’nin amiral gemisi olan Mate 20 modellerini göreceğiz. Ancak Samsung ise bu etkinliğin hemen öncesinde 4 kamera sistemine sahip Galaxy A9s modelini ortaya çıkartmak istiyor.

Gakaxy A9s Teknik Detaylar

Bu sayede Samsung’un Mate 20 modelinden önce bir 4 kamera sistemine sahip cihazını pazara sürerek Huawei’nin önüne geçmek istiyor. Gözüken performans detayları ile beraber bu yeni Galaxy A9s modelinin orta segment pazarında bir hayli dikkat çekmesi ve işlemci tarafında ise Snapdragon 660 modelini kullanması bekleniyor. 14 nm üretim yapısına sahip 2.2 GHz’lık hızlı Snapdragon 660 modelinde sekiz çekirdekli yapıyı görüyoruz. Grafik tarafında ise cihaza Adreno 512 modeli güç veriyor. Galaxy A9s cihazında ayrıca 6 GB RAM ile beraber 128 GB’lık dahili depolama alanının bulunması bekleniyor.

Kutu içerisinden Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olacak çıkacak bu modelin 11 Ekim bugün resmi olarak tanıtılması bekleniyor. 4 arka kamera sistemine sahip olan A9s cihazı çoklu çekirdek tarafında 5844 puan ve tek çekirdek tarafında ise 1609’luk bir başarı puanı sergilediği gözüküyor. 24 megapiksellik F1.7 diyafram değerine sahip ana kamera OIS desteğine sahip olarak geliyor. 5 megapiksellik ikinci kamera F2.2 diyaframa sahip olurken derinlik sensörü sunuyor. 10 megapiksellik ve 8 megapiksellik 120 derecelik geniş açı sensörlerinin de yer aldığı model kamera yetenekleri ile ön plana çıkıyor. Cihazın ön yüzeyinde ise 8 megapiksellik bir kamera görüyoruz.

Bakalım orta segmentin oldukça iddialı modeli olan Galaxy A9s modeli nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.





PAYLAŞ