Galaxy A9 Star Pro, Kamerası ile Ön Plana Çıkacak - Haberler - indir.com

Galaxy A9 Star Pro, Kamerası ile Ön Plana Çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-24 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

 Amiral gemisi serilerine verdiği önem kadar orta seviye cihazları için de geliştirmelerine devam eden Samsung cephesinden iddialı bir model daha geliyor. Dört arka kamera söylentilerine sahip olan yeni Galaxy A9 Star Pro modelinin söylentilere göre kamera odaklı bir model olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ortaya çıkan bu yeni model kamerası kadar performası ile de rakipsiz olacağı ifade ediliyor. Şirket tarafından 11 Ekim tarihinde düzenlenmesi beklenen basın etkinliği ile beraber yeni akıllı telefonu Galaxy A9 Star Pro’nun meydana çıkması bekleniyor. Ortaya çıkan görselde de ilginç yapısı ile dikkat çeken modelin kamera sistemi noktasında farkını konuşturması bekleniyor.

Galaxy A9 Star Pro Detayları

Cihazın detaylarına gelecek olursak Galaxy A9 Star Pro tıpkı bir başka sızıntı olan A7 2018 cihazı ile benzer tasarım çizgilerine sahip olacak. Asıl fark olan kamera detaylarına gelecek olursak arka yüzeyde 4 farklı kameranın yer alması bekleniyor. Bu kameralar ise 8 megapiksel geniş açı, 24 megapiksellik ana kamera ve 10 megapiksellik bir kamera ile beraber son olarak 5 megapiksellik telefoto bir lens yer alacak. 10 megapiksellik kameranın ise ne tür bir işlev sunacağı henüz bilinmiyor. Donanım tarafında ise cihazın performanslı olması düşünülüyor.

Bu kapsamda ekran için 6.28 inçlik Full HD+ Super AMOLED bir ekranı göreceğiz. İşlemci tarafında ise Snapdragon 660’ın yer alacağı cihazda 3720 mAh’lik büyük bir batarya bulunacak. Selfie kamerası tarafında ise Sony IMX576 sensörüne sahip 24 megapiksellik bir lensi göreceğiz. Cihazın RAM ve depolama tarafında 4 GB + 64 GB ve 6 GB + 128 GB gibi versiyonların bulunma tahmini yer alıyor. Henüz modelin fiyat ve diğer detay özellikleri belli olmuş değil.





PAYLAŞ