Galaxy A8s Konsept Tasarımları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Galaxy A8s Konsept Tasarımları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un yenilikçi teknolojilerine sahip modellerinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ekrana gömülü kamera özelliğine sahip olacak olan Galaxy A8s modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi gelen yeni bilgilere göre Galaxy A8s modelinin ekrana gömülü kamera sisteminin nasıl çalışacağı ve görüneceğine dair bilgiler ortaya çıkıyor. 2019 yılında Güney Koreli üreticiden katlanabilir yapıya sahip ekrandan ekrana gömülü teknolojilere kadar birçok yenilik göreceğiz. Bunlardan biri olan ve henüz geliştirilen Galaxy A8s modelinin yepyeni detayları belli oldu. Gelin şimdi belli olan Galaxy A8s konsept tasarımlarına göz atalım.

Galaxy A8s ile Ekrana Gömülü Kamera

Galaxy A8s Ekrana Gömülü Kamera İle GeliyorGalaxy A8s Ekrana Gömülü Kamera İle Geliyor

Son olarak geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen geliştirici konferansı kapsamında Samsung’un yeni katlanabilir yapıya sahip akıllı telefonunu görmüştük. Çentikli telefonların yerini alması beklenilen başka bir alternatif modellerin ise ekrana gömülü kamera sistemine sahip sistemler olacağı duyurulmuştu. İlk ekrana gömülü kamera sistemine sahip model olacağı beklenen Galaxy A8s’in gelmesi bir süredir bekleniyordu. Bugün ortaya çıkan yeni konsept çizimleri ise cihazın nasıl görüneceğine dair bazı detayları ortay sunuyor. Görselde gözükene göre ekranın en üst sol köşesinde yer alan kamera ekran içerisine entegre edilmiş durumda.

Bu kamera sensörü sayesinde ekran çerçeveleri tamamen kaldırılmış olarak bu yeni modeli görüyoruz. Alt çerçeve tarafında ise yine biraz kalınlığa sahip bir çerçeve görüyoruz. Asimetrik bir tasarım ile gelen Galaxy A8s’in ekran tasarımının önümüzdeki yıl ile beraber tanıtılacak Galaxy S10’da da yer alması bekleniyor. Parmak izi tarayıcısı tarafında ise yine ekran altına değil bu modelde cihazın arka yüzeyine konumlandırıldığını görüyoruz. Üçlü kamera sistemine sahip olacak bu yeni modelde Snapdragon 710 işlemcisi ile beraber 6 GB RAM gelmesi bekleniyor. Cihazı yüksek ihtimal CES 2019 kapsamında göreceğiz.



PAYLAŞ