Galaxy A8s Ekrana Gömülü Kamera İle Geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy A8s Ekrana Gömülü Kamera İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 09:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un gerçekleştirmiş olduğu lansman ile beraber Galaxy A6s ve Galaxy A9s modelleri duyuruldu. Diğer yandan şirketin bir süredir gelmesi beklenen Galaxy A8s modeli de görücüye çıkmış oldu. Bu yeni model ekrana gömülü kamera teknolojisi ile dikkatleri bir hayli çekti. Gelin şimdi ilk defa ortaya çıkan ekrana entegre kameraya sahip bu model neler sunacak bakalım. Samsung bir ilk olarak dört kameralı sisteme sahip Galaxy A9s modelini geçtiğimiz haftalarda tanıtmıştı. Şimdi ise yine dünyada bir ilke sahip olan Galaxy A8s modelini ortaya çıkarttı.

Ekrana gömülü kameralı Galaxy A8s

Etkinlikte dünyanın ilk dört kameraya sahip akıllı telefon modeli olan Galaxy A9s cihazını da tanıtan marka şimdi ise sonsuz ekran ve çentiksiz tasarımı ile bir hayli dikkat çeken modelini sunuyor. Cihaz tasarım noktasında ön plana çıkarken bu noktada ekrana gömülü olarak sunduğu kamera sistemi bir ilke imza atıyor. Bu yeni teknolojiler ile beraber Samsung’un 2019 ve 2020 yıllarında sunacağı akıllı telefonlarda oldukça büyük yenilikleri sunması bekleniyor. Bu beklentiler karşılayacak ilk model olan Galaxy A8s ise hem kamera hemde tasarımı ile ortaya çıkıyor.

Galaxy A8s modelinde görselde görebileceğiniz üzere ön kamera cihazın ekrana gömülü olarak gelecek. Bu sayede ön yüzeydeki ekrandan tam bir şekilde yararlanılmış olacak. Yeni nesil modellerde parmak izinin ekrana gömülü haricinde kameraları da gömülü olarak göreceğiz. Bu sayede ekran gövde oranları cihazlarda bir hayli yüksek olacak. Donanım tarafında ise 10 nm üretim olan Snapdragon 710 işlemcisini görecekken grafik tarafında ise Adreno 616 GPU modelini göreceğiz.

Diğer yandan 6 GB RAM’in yer alması beklenen bu model 3000 mAh’lik bir batarya boyutuna sahip olacak. Cihaza dair tüm bilinenler bu şekilde olurken model oldukça ilgi görmesi bekleniyor.   





PAYLAŞ