Galaxy A8'in çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Galaxy A8'in çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 14:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un merakla beklenen yeni modeli Galaxy A8S’e dair bir detay daha belli oldu. Galaxy A8S’in çıkış tarihi, resmi olarak açıklandı.

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, yeni modelleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde teknoloji devinin ekrana gömülü kamerası ile dikkat çeken modeli Galaxy A8S hakkında detaylar paylaşılıyor. Yeni modele dair gündeme bazı bilgiler gelmişti ve bu bilgiler Galaxy A8S’in teknoloji severlerin ilgisini çekmesini sağlamıştı. Şimdi Galaxy A8S’e dair yeni bir detay daha paylaşıldı ve cihazın çıkış tarihi resmi olarak açıklandı.

Samsung’un 2019 yılında oldukça başarılı akıllı telefonlar ve yeni teknolojilerle iyi bir çıkış yapması bekleniyor. Bu beklentileri doğrulayan bazı sinyaller, modellerde görülen özelliklerle birlikte alınıyor. Henüz geliştirilme aşamasında Galaxy A8S, bu modellerden bir tane örnek olarak karşımıza yakın bir zamanda çıkacak. Şirketin merak edilen yeni cihazına dair yeni bir bilgi öğrenildi. Galaxy A8S, 10 Aralık Pazartesi günü teknoloji meraklıları için gösterilecek. Duyuru, Samsung’un resmi Weibo hesabı üzerinden yapıldı.

Galaxy A8S, Infinity O ekranıyla dikkat çekecek

Samsung, bilindiği üzere 2019’da pek çok özelliği ekrana gömülü bir şekilde sunmaya hazırlanıyor. Galaxy A8S’de bu teknoloji ile gelecek cihazlardan birisi ve kamerası ekrana gömülü olacak. Galaxy A8S ilk olarak A9s etkinliğinde görüldü ve ilgi çekmeyi başardı. A8S’de görülen Infinity-O ekranıyla Samsung, rakibi Huawei’den daha önce bu özelliği teknoloji dünyasına sunmuş olacak.

A8S’in özelliklerini hatırlamak gerekirse, cihaz daha çok teknik donanımı ile ön plana çıkacak. Galaxy A8S’e gücünü Snapdragon 710 işlemcisi verecek. Cihazın grafik tasarımda gücünü alacağı sistem ise Adreno 616 GPU olacak. 3000 mAh pil kapasiteli cihaz, 6GB RAM’e sahip olacak. Şimdilik hakkındaki bilgiler bunlarla sınırlı olan cihaza dair merak edilen diğer detayların, 10 Aralık’la birlikte gün yüzüne çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ