Galaxy A6 ve A6+ Detayları Gözüktü - Haberler - indir.com

Galaxy A6 ve A6+ Detayları Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-06 13:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un birçok orta seviye akıllı telefon serisi bulunuyor. Galaxy A ve J serisi olarak bilinen bu seriye yeni bir üye daha ekleniyor. Şimdi ise yeni akıllı telefon modelleri olan Galaxy A6 ve Galaxy A6 Plus cihazlarına dair yeni teknik özellikler sızdırılmış durumda. Ülkemizde ve birçok bölgede uygun fiyatları ile tercih edilen orta segment modellere artık daha fazla alternatif görebiliyor. Ortaya çıkan bu iki model arasındaki farkın ise bellek kapasiteleri olması düşünülüyor. Galaxy A6 modelinde başlıca olarak 2220 x 1080 çözünürlüğüne sahip 5.6 inçlik Infinity Diplay ekran yer alması bekleniyor.

İşlemci tarafından Exynos 7870 Octa setinin bulunacağı modelde 3 GB RAM ile beraber 32 GB'lık dahili hafıza bulunacak. Daha güçlü olacak model A6 Plus cihazında ise aynı ekran özellikleri ile beraber 6 inçlik bir panel göreceğiz. 4 GB RAM ile 32 GB depolamanın bulunacağı bu modelin benchmark testlerine göre Snapdragon 625 işlemcisini kullanması ancak Snapdragon 450 ile de gelebileceği düşünülüyor.

Henüz resmi olmayan bu bilgiler ile beraber orta segmentin başarılı serilerinden birisi olacak diyebiliriz. Yakın zamanda Galaxy A6 ve A6 Plus modellerinin resmileşmesi bekleniyor.





PAYLAŞ