Galaxy A52S 5G’nin özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Galaxy A52S 5G’nin özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-02 15:00:11
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

5G özelliğine sahip olan telefonlar her geçen gün daha da yaygın bir şekilde hayatımızda yerini almaya devam ediyor. Samsung A serisinin yeni üyesi olarak adından söz ettiren Galaxy A52S 5G gün yüzüne çıktı. Söz konusu bu cihazın özellikleri ve fiyatı belli oldu. 

Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Samsung akıllı telefon ailesini yeni ürünler ile daha da geliştirmeye devam ediyor. Son dönemler içerisinde özellikle de 5G özelliğine sahip cihazlar üzerinde çalışan şirket, uygun fiyatlı modelleri 5G bağlantısı ile daha da güçlendiriyor. Son olarak ise popüler A52 serisini bu teknoloji ile geliştiren şirket, Galaxy A52s 5G modelini sunmak için hazırlıklara başladı. Bir süredir Samsung'un gündeminde yer alan Galaxy A52S, bir perakendecinin sitesinde kendini gösterdi. Listelenen söz konusu bu telefonun sahip olduğu bazı özellikler ve fiyat bilgisi öğrenildi. Orta sınıf özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken telefon, fiyatı ile kullanıcıları üzecek gibi gözüküyor. 

Samsung Galaxy S10 5G'nin son güncellemesi yüz tanımayı bozuyor!Samsung Galaxy S10 5G'nin son güncellemesi yüz tanımayı bozuyor!

Samsung Galaxy A52s 5G özellikleri ve fiyat bilgisi

Bu yılın ilk aylarında BIS sertifikası ile ilk kez adından söz ettiren Galaxy A52S 5G, hemen ardından ise SM-A528B model numarası ise Geekbench'te görülmüştü. Son olarak ise Avrupa pazarına giriş yapması beklenen bu telefonun fiyat bilgisi de ortaya çıktı. Buna göre ise 6GB RAM ve 128DB depolama alanı ile sunulması beklenen bu ürün, 434 Euro fiyat etiketine sahip olacak.

Standart model ile neredeyse aynı özellikler üzerine kurulan Galaxy A52S 5G, birkaç konuda ayrılacak. Standart olarak görülen bu model gücünü Qualcomm'un Snapdragon 720G'sinden alırken, 5G versiyon Snapdragon 778G özelliğine sahiptir. Geekbench listesi, telefonun 6 ve 8 GB RAM ile sunulacağını gösteriyor. Ekran kısmında ise oldukça etkileyici özellikler kullanıcıların karşısına çıkıyor. Galaxy A52s 5G, Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç S-AMOLED ekran ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihazın arka kısmında ise dörtlü kamera sistemi yer alacak. Bu kameralar ise 64 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel geniş açı, 5 Megapiksel makro ve 5 Megapiksel derinlik sensörü olarak ortaya çıktı. Cihazın ön kısmında ise 32 Megapiksel çözünürlüğündeki özçekim kamerası bulunuyor.

Cihazın ekran altı parmak izi okuyucusu, 4500 mAh batarya ve 25W hızlı şarj da bu akıllı cihazda yer alıyor. Cihazın özelliklerin tamamı ise yakın zaman içerisinde yapılacak olan lansman ile belli olacak. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek zamanlarda daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 

 


Samsung yeni arayüzü One UI 3.1.1 denemelerine başladıSamsung yeni arayüzü One UI 3.1.1 denemelerine başladı
Samsung Galaxy A52s fiyatları açıklandıSamsung Galaxy A52s fiyatları açıklandı
Samsung akıllı telefon kamerasında devrim yapacakSamsung akıllı telefon kamerasında devrim yapacak

PAYLAŞ