Galaxy A51 5G'nin yeni özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Galaxy A51 5G'nin yeni özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 17:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung'un yakın zaman içerisinde piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy A51 5G, WiFi Alliance web sitesinde listelenerek bir takım detayları da ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre Wi-Fi Alliance sertifikasyon kurumunun web sitesinde, SM-A516N kodlu Samsung akıllı cep telefonla ilgili bilgiler sonunda ortaya çıktı. Söz konusu bu Samsung modelin Galaxy A51 5G olduğuna ise kesin gözüyle bakılıyor. Bu sayede yakın zamanda sunulacak olan model hakkında bilgiler bun şekilde ortaya çıkmış gözüküyor.

Çok yakında tanıtımı gerçekleşecek

Güney Koreli şirket, Galaxy A51 modelini geride bıraktığımız Aralık ayı içerisinde satışa sunmuştu. Yakın zamanda tanıtımı gerçekleşecek olan bu yeni modelin en büyük farklı ise 5G ağlarını destekliyor olması olacak. Sekiz çekirdekli Exynos 980 işlemci ile kullanıcıların karşısına çıkması beklenen bu akıllı telefon, Wi-Fi Alliance sertifikasına göre 802.11ac'i destekleyen çift bantlı (2,4 / 5 GHz) bir Wi-Fi modülüyle gelecek.

Galaxy A51 5G'nin özellikleri sızdırıldıGalaxy A51 5G'nin özellikleri sızdırıldı

İşletim sistemi olarak Android 10 olarak belirtilen Galaxy A51 5G'nin dah önce gerçekleşen sızıntılarda da görüntüsü ortaya çıkmıştı. Cihaz delikli bir ekran ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Galaxy A51 5G'nin diğer özellikleri arasında 6GB RAM, 64 GB depolama alanı ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcı olan cihazın Wi-Fi Alliance sitesinde listelenmesi ise akıllı telefonun çok yakın bir tarihte tanıtılacağını gösteriyor. Hem tasarımın hem de teknik özellikleriyle dikkat çekeceği düşünülen Galaxt A51 5G merakla beklenen telefonlar arasında yerini aldı. 



PAYLAŞ