Galaxy A serisi OIS ile güçlendiriliyor - Haberler - indir.com

Galaxy A serisi OIS ile güçlendiriliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-16 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi olan Samsung’un pazarda amiral gemisi seviyesinde Galaxy S ve Note serisi aileleri bulunuyor. Bu her iki seri de sunmuş oldukları özellikler ve üst seviye Premium yapıları ile güçlü cihazlar olmayı başarıyorlar. Ancak amiral gemisi seviyelerinde olması, fiyat tarafına da yansıyor ve yüksek satış etiketlerine sahip oluyorlar. Ancak markanın bu model serilerinin yanı sıra Galaxy A serisi de oldukça başarılı bir model ailesi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle sunmuş oldukları fiyat performans yapısı ile her kesime hitap eden bir model oluyor. Geçtiğimiz yıl Galaxy A serisini baştan aşağı yenileyen ve amiral gemisi tasarım seviyesine çeken şirket, özellikle Galaxy A51 ve Galaxy A71 modelleri ile yüksek satış rakamlarına sahip olarak dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy A serisine OIS desteği geliyor

Apple Samsung'a 1 miyar dolarlık ceza ödediApple Samsung'a 1 miyar dolarlık ceza ödedi

Galaxy A serisine olan ilgiyi artırmayı hedefleyen Samsung, kamera tarafında önemli bir iyileştirmeye gideceğini açıkladı. Güney Kore kaynaklı raporlara göre, optik imaj sabitleme teknolojisi olan OIS özelliğini önümüzdeki yıl Galaxy A serisinde görebiliriz. Bu noktada daha önce OIS ile donatılmış olan A serisi modeller yer alıyordu. Ancak marka artan rekabet sebebiyle bu teknolojiyi tekrardan A serisine getirme kararı almış gibi duruyor. Günümüzde amiral gemisi modellerin vazgeçilmez özelliği olan OIS sayesinde ise kameradaki sarsıntılar en minumum seviyeye indirgenmiş oluyor.

Samsung cephesinden bir açıklama olmazken, Galaxy A72 modeli ile de OIS özelliğinin yeniden sunulması bekleniyor.


LG Samsung için ekran tedarikine başlıyorLG Samsung için ekran tedarikine başlıyor
Samsung'tan 6G teknolojisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarSamsung'tan 6G teknolojisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar

PAYLAŞ