Galatasaraylı Felipe Melo'nun Android Oyunu Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Galatasaraylı Felipe Melo'nun Android Oyunu Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-25 16:00:46
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Oyun

Galatasaray futbol takımının sempatik oyuncusu Felipe Melo'nun yer aldığı 'Felipe Melo Z' adındaki Android oyunu çıktı. Ancak oyun tahmin edeceğiniz üzere bir futbol oyunu değil, zombilere karşı mücadele edilen bir kule savunma oyunu.

Strateji oyun türüne mensup olan oyundaki amacınız; Felipe Melo ile birlikte 4 farklı tipteki kulenin savunmasını yapmak. Savunma sırasında 4 farklı zombi türüne karşı 2 farklı özel saldırı yolunu kullanarak mücadele etmeniz gerekiyor.

Felipe Melo Z indir

Üzerinize dalgalar halinde zombilerin geldiği oyunda ayrıca savunma kulelerini güçlendirerek daha iyi savunma yapmanız gerekiyor. Oyunda zombileri futbol topu fırlatarak püskürtebilir, bölümleri başarıyla geçtikten sonra ise Melo'nun yeşil sahaya inerek yaptığı gol sevinçlerini izleyebilirsiniz.

Hem Galatasaray taraftarlarının hem de strateji oyunu severlerin beğeneceğini düşündüğümüz Felipe Melo Z, Google Play Store'da 2.79 TL gibi cüzi bir ücretle satılıyor. Oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Android telefon ya da tabletinize indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ