Futuristik Yarış Oyunu: Kapsula (Video) - Haberler - indir.com

Futuristik Yarış Oyunu: Kapsula (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Futuristik uzay araçlarıyla farklı oyun deneyimi vaad eden Kapsula, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve son derece dikkat isteyen bir mobil yarış oyunudur.

Futuristik uzay araçlarıyla birbirinden heyecanlı yarışlara katılabileceğiniz oyunda temel amacınız; karşınıza çıkan ve sizin yönettiğiniz uzay aracıyla aynı renkte olan kapsüllere çarparak ya da ezerek onları toplamak ve en yüksek puanı kazanmak için mücadele etmek olacak.

Kapsula

Farklı renkteki kapsüllere çarptığınız takdirde sonlanan oyunda sağa sola kaçarak kendinizi kurtarabilir ya da farklı renklere sahip klon uzay araçlarınızı kullanarak diğer renkteki kapsülleri toplayabilirsiniz.

Oynadığınız saate göre gece ya da gündüz modlarına otomatik olarak geçebilen oyunda ayrıca ilerlemenize göre arka planlarda değişebiliyor. Bu yüzden göz kamaştırıcı bir arka plan görseline sahip olan oyunda çok dikkatli olmanız ve renkleri iyi ayırt etmeniz diğer bölümlere geçebilmeniz için büyük önem taşıyor.

Kapsula

Önümüzdeki günlerde iOS platformuna da gelmesi beklenen Kapsula oyununu, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Kapsula Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz. Oyun Google Play Store'da 2.12 TL fiyat etiketine sahiptir.




İlgili uygulamalar

Kapsula Oynanış Videosu


PAYLAŞ