Futbolu Cebinize Getiren Uygulama: FotMob (Video) - Haberler - indir.com

Futbolu Cebinize Getiren Uygulama: FotMob (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Dünya Kupası maçlarına sayılı günler kala uygulama mağazalarına her geçen gün yeni uygulamalarda eklenmeye devam ediyor. Güncel futbol haberlerini ve maç fikstürlerini görüntülemenizi sağlayan FotMob'da bunlardan sadece birisi.

Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan FotMob, başta Dünya kupası olmak üzere Premier Ligi, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Şampiyonlar Ligi, Seri A, MLS, NASL gibi liglerden oluşan onlarca kategori altında güncel haberlere ulaşabilmenizi sağlıyor.

FotMob

Sade tasarlanmış arayüzü sayesinde kolay bir kullanım imkanı da sunan uygulama, canlı maç sonuçlarına, takım bilgilerine, maç istatistiklerine, puan durumlarına ve takım eşleşmelerine ulaşmanıza imkan tanıyor.

Bunlara ek olarak ünlü futbol yazarlarının güncel olarak yaptıkları futbol yorumlarına da ulaşabileceğiniz FotMob, şimdilik Türkçe dışında İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, Portekizce ve İspanyolca dillerini desteklemektedir.

Android, iPhone, iPad, Windows 8 ve Windows Phone uyumlu cihazlarda kullanabileceğiniz FotMob'u aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




FotMob Tanıtım Videosu


PAYLAŞ