Futbol Oyunu Fifa World Beta Türkiye'ye Geldi - Haberler - indir.com

Futbol Oyunu Fifa World Beta Türkiye'ye Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

FIFA oyun serisinin geliştiricisi Electronic Arts tarafından futbol severlere eşsiz bir FIFA deneyimi yaşatmak amacıyla tasarlanan EA Sports FIFA World, Türk oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de açık beta sürecine giren FIFA World oyunu bilgisayar kullanıcıları tarafından tamamen ücretsiz olarak indirilerek oynanabilecek. FIFA World oyunu, içeriğinde yer alan FIFA Ultimate Team ve Sezonlar gibi özellikleri ile futbol severler için eşsiz bir FIFA deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Sürükleyici ve yenilikçi bir futbol deneyimi sunan oyun 31 lig ve 600'ün üzerinde lisanslı futbol kulübünden oluşuyor. Oyunda kullanıcılar kendi favori kulüplerini ve oyuncularını seçerek kendi takımlarını oluşturabiliyorlar.

FIFA World Beta indir

FIFA World oyunu içeriğinde bulunan tek kişilik turnuvalar, maç davetleri ve oyun severlerin oyun içerisinde yaşadıkları en önemli anlarını paylaşabilecekleri bir sosyal merkez bulunmaktadır. Ayrıca oyuncuların kendi kulüplerini oluşturabilecekleri oyunda takım içerisinde bulunan oyuncuları satabilir veya takıma yeni oyuncu satın alabilirler. Bu sayede oyuncular gerçekçi futbol oyunu deneyimi ve menajerlik oyunu deneyiminin tadını çıkarabiliyor. FIFA World'ü ücretsiz olarak hemen oynamaya başlamak isteyen oyuncular FIFA World Kayıt sayfası üzerinden hemen oyunun açık betasına kayıt olabilirler.

EA Sports FIFA Wold oyununun Windows bilgisayarlar için yayınlanmış olan Beta sürüm istemcisini sitemiz üzerinden indirebileceğiniz gibi FIFA World Tanıtım Videosu'nu da izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Not: FIFA World Beta istemcisi ile oyuna girebilmeniz için Origin hesabınızın olması gerekmektedir.




FIFA World Beta Tanıtım Videosu


PAYLAŞ