Fujifilm Kameraya Ses Kayıt Özelliği Getiriyor - Haberler - indir.com

Fujifilm Kameraya Ses Kayıt Özelliği Getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-13 14:02:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Günümüz koşullarına baktığımızda akıllı cep telefonları neredeyse profesyonel fotoğraf makinesi özelliklerine sahip bir pozisyonda üretiliyor. Gerek sosyal medyaların artırması gerek teknolojinin gelişmesi kullanıcıların fotoğraf faktörüne her zamankinden daha fazla önem vermesini gerektirdi. Durum böyle olunca fotoğraf makinesi üretimi yapan şirketlerde ürünlerinde farklı özellikler kullanmaya yöneldiler Bunlardan biri de Fujifilm Instax Mini LiPlay kamerasının yeni bir özelliğe kavuşması oldu. Fujifilm Instax Mini LiPlay, şipşak fotoğraf çekme özelliğine sahip makine, akıllı cihazların kamera özelliklerinden biri olan sesli fotoğraf çekme özelliğine kavuştu. Fujifilm Instax Mini LiPlay makinesinin birbirinden farklı özellikleri ve elbette ki fiyatı kullanıcıların dikkatini çeken faktörler arasındadır. 

Analog kamera özelliğine sahip ürünler, akıllı cihazların gelişmesi ile beraber gözden düşmüş olsa da şipşak kameralar tüketicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu sebeple halen birçok farklı özelliklere sahip şipşak kamera üretilerek piyasada yerini alıyor. Fujifilm ise bu konuda yeni bir özellik geliştirerek kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmayı hedefleyen alternatiflerden biri haline geldi. 

Yeni Aynasız Fujifilm X-E3 Modeli TanıtıldıYeni Aynasız Fujifilm X-E3 Modeli Tanıtıldı

Fujifilm Instax Mini LiPlay özellikleri

Fujifilm Instax Mini LiPlay adlı mini şipşak kamera standart anlık fotoğraf basabilme özelliğinin yanı sıra aynı zamanda fotoğraflara ses eklemesi ile beraber farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Fujifilm Instax Mini LiPlay kullanıcıları çekmiş oldukları fotoğraflara 10 saniyelik bir ses kaydı da yapabiliyorlar. Söz konusu bu özellikle normal fotoğraf çıktısının köşe kısmına bir barkod şeklinde ekleniyor. Barkodu taradığınız taktirde ise sesli fotoğrafa erişim sağlayabiliyorsunuz. Kulağa son derece farklı gelen bu özellik kullanıcıların da beğenisini kazanacak gibi gözüküyor.

Barkodun taranması adına konu ile ilgili uygulamanın akıllı cihazlara indirilmiş ve makine ile de bağlantısının kurulmuş olması gerekiyor. Fujifilm Instax Mini LiPlay adlı makineler bir kere şarj edilme ile 100 fotoğrafa kadar basabiliyor. Makinenin dokunmatik ekranında çekmiş olduğunuz fotoğrafları görebilir ve aynı zamanda 30 farklı filtre de ekleyebiliyorsunuz. Şöyle bir özellik de vardır ki, çekmiş olduğunuz fotoğrafları akıllı cihazınızın galerisine aktarabiliyor ve bununla beraber galeride bulunan fotoğrafları da yine akıllı cihazınızdan basabiliyorsunuz. 

Makine Confetti mini format ve Star-Illumination özelliği ile kare şeklinde baskı yapabiliyorsunuz. Ayrıca bununla beraber depolama belleği 45 adet fotoğraf saklayabiliyor. Hatta bu makinelerin microSD kartlar sayesinde söz konusu makinenin kapasitesini de artırabiliyorsunuz. 2560 x 1920 çözünürlükte çekim yapan 1/5 inçlik CMOS sensöre sahip olan Fujifilm Instax Mini LiPlay kamerası 160$ fiyat etiketine sahiptir. Anlık fotoğraf çekme ve basma özelliğine sahip olan Fujifilm Instax Mini LiPlay makine, birbirinden farklı özellikleri ile akıllı cihazların yanında başarılı bir tercihtir. Akıllı cihazların kamera özellikleri neredeyse analog kamera özelliklerine karşılık olsa da kullanıcılar halen analog kameraları tercih edebiliyor. Şipşak kamera özelliğine sahip olan Fujifilm Instax Mini LiPlay ürünü artık sesli fotoğraf özelliği ile daha da farklı bir kullanım sunuyor. Bu sayede halen tercih edilen en önemli ürünlerden biri Fujifilm Instax Mini LiPlay'dir. 



PAYLAŞ