Fuchsia için Google'dan Apple'a transfer çalımı! - Haberler - indir.com

Fuchsia için Google'dan Apple'a transfer çalımı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 17:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google tarafından üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü özel bir işletim sistemi olan Fuchsia için bir transfer haberi paylaşıldı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Fuchsia adı verilen ve Google tarafından üzerinde uzun zamandan beri çalışmaların sürdürüldüğü bilinen işletim sisteminin daha da geliştirilebilmesi adına Apple'ın en iyi mühendislerinden birisi olarak gösterilen Bill Stevenson ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. 

Google Haberler Avrupa'da Yasaklanıyor mu?Google Haberler Avrupa'da Yasaklanıyor mu?

Google'dan Yeni İşletim Sistemi: Fuchsia 

Yeni işletim sistemi ile tam olarak neyi hedeflediği öğrenilemeyen Google, tüm çalışmalarını oldukça gizli bir şekilde sürdürüyor. Buna karşılık olarak yeni işletim sistemi ile ilgili farklı özellikler ve transfer edilen kişiler de yine sık sık gündemde yer buluyor. 2016 yılından itibaren yoğun bir şekilde çalışmaların yapıldığı bilinen işletim sistemine yeni transferin hızlı bir ivme katması ve çalışmaların daha kısa süre içerisinde kullanıcılarla buluşturulması bekleniyor.

Bill Stevenson dikkat çekiyor!

15 yıl boyunca Apple’da görev yapan kıdemli mühendis bugüne kadar macOS Lion, Mountain Lion, Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra ve Mojave’nin yayınlanmasında etkin bir görev almıştı. Böylesine yüksek sorumluluğu bulunan ve teknik anlamda da takip edilen önemli bir ismi Google çatısı altına çekmeyi başaran Google, bu hamlesiyle Apple'a karşı da önemli bir üstünlük elde etmiş oldu.

Bill Stevenson ne yapacak?

Bill Stevenson’un Google'da tam olarak nasıl bir görev alacağı ve hangi alanda çalışma yapacağı bilinmiyor. Fakat buna karşın bu işletim sisteminin yönetimine katkı sağlayacağı öğrenilen ünlü mühendisin yüksek bir sorumluluğunun olması bekleniyor. 

Google'ın Yeni İşletim Sistemi Google Fuchsia Gözüktü


Wordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araçWordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araç
Türkiye'de kullanıma sunulan Google Asistan hangi sorulara cevap verebiliyor?Türkiye'de kullanıma sunulan Google Asistan hangi sorulara cevap verebiliyor?

PAYLAŞ