Fruit Ninja'nın Yapımcılarından Yeni Oyun: Yes Chef! (Video) - Haberler - indir.com

Fruit Ninja'nın Yapımcılarından Yeni Oyun: Yes Chef! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dünya genelinde milyonlarca mobil oyuncu tarafından oynanan meyve kesme oyunu Fruit Ninja'nın yapımcısı Halfbrick Studios yepyeni bir oyunu indirmeye sundu. Yes Chef! adlı bu oyunda meyve ve sebzeleri eşleştirmek için çaba göstermelisiniz.

Renk eşleştirme temelli olarak hazırlanan ancak farklı olarak meyve ve sebzelerin eşleştirilmesi gereken oyunda, Cherry adlı bir aşçı çırağına yardım etmeniz gerekiyor. Restoranda müşterilere sunmak için farklı lezzetler arayan Cherry ile dünyanın dört bir yanını ziyaret ederek, en lezzetli yemek tariflerini bulmaya çalışacaksınız.

Yes Chef!

Bunun için oyun alanında bulunan sebze ve meyvelerden aynı olanlarını en az üçlü olmak üzere eşleştirerek, bir sonraki seviyeye geçmeye çalışacaksınız. 100'den fazla seviyede meyvelerle sebzeleri eşleştirerek yemekler ortaya çıkaracağınız oyunda, ayrıca seviyeleri atladıkça yeni güçlerin sahibi olacak ve kombolar kazanabileceksiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Yes Chef! adlı oyunu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan Yes Chef! oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Yes Chef Oynanış Videosu


PAYLAŞ