Fruit Ninja Tamamen Yenilendi - Haberler - indir.com

Fruit Ninja Tamamen Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil platformlarda yayınlandığı ilk günden bu yana popülerliğini kaybetmeyen meyve kesme oyunu Fruit Ninja kapsamlı bir güncelleme aldı. Tasarımından oyun içi değişikliklerine kadar pek çok yenilik bugünden itibaren oyunculara sunuldu.

Geçen hafta yaptığımız haberle kapsamlı bir güncelleme alacağı bilgisini sizlere aktardığımız meyve kesme oyunu Fruit Ninja, 2.0 sürüm numarasıyla indirmeye sunuldu. İlk açılışta göze çarpan yeni yükleme alanı dışında oyun içerisinde yeni karakterlerin yer aldığını da görebilirsiniz.

Fruit Ninja

Gelen güncellemeyle birlikte yeni güçler, ekstra zaman ve yeni bıçaklar oyun zevkini maksimum seviyeye çıkardığı gibi yeni güçlendirme seçenekleri de kombolar yapmanızı kolaylaştırıyor. Eğlenceli elementlerinde eklendiği oyunda başka bir oyun oynuyormuş hissini tadacaksınız.

Tasarımı yönünden aklınıza gelebilecek her türlü değişikliğin yapıldığı Fruit Ninja'da yeni menü sistemi de hem kolay hem de akıcı bir kullanım imkanı sunuyor. Menü sayesinde istediğiniz yere anında gidebiliyor ve acele etmenize gerek olmadan oyun içerisinde merak ettiğiniz menüleri kontrol edebiliyorsunuz.

Fruit Ninja

Yepyeni bir evren ve karakter diyaloglarını da sunan oyunda birbirinden renkli karakterlerin yer aldığı Fruitasia dünyası da bulunuyor. Bu dünyada geçecek maceralarınızda size destek olması için ustamızı yanınıza alabileceksiniz.

2.0 güncellemesiyle gelen tüm değişiklikleri ve en renkli haliyle meyve kesme oyunu deneyimini yaşayabileceğiniz yeni Fruit Ninja oyununu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ