Fruit Ninja Oyununa Kapsamlı Güncelleme Geliyor (Video) - Haberler - indir.com

Fruit Ninja Oyununa Kapsamlı Güncelleme Geliyor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Halfbrick şirketi tarafından geliştirilen ve dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu bulunan meyve kesme oyunu Fruit Ninja için büyük bir güncelleme yapılacağı duyuruldu. Ekim ayı başında gelecek olan güncelleme oyuna pek çok yenilik kazandıracak.

Tasarımının yanı sıra yeni bir arayüz, oynanış, yeni eşyalar ve sosyal özelliklerin geleceği oyunda farklı silahlarla beraber yeni karakterlerde yer alacak. Baştan aşağıya yenileceği bildirilen oyun ilk çıktığında 500 milyon indirme rakamıyla rekor kırmıştı.

Fruit Ninja

Akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilen Fruit Ninja güncellemesi için 3 video yayınlayan geliştirici ayrıca Youtube üzerinde oyun için yeni bir kanal açtı. Oyunla ilgili 5 videonun yayınlanacağı kanalda şimdilik 3 video yer alıyor.

Ücretsiz olarak Android, iOS, Windows Phone ve Windows 8 işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunu Fruit Ninja'yı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, serinin yayınlanan videosunu izleyebilir, diğer videoları ise Youtube kanalına girerek görebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Fruit Ninja Tanıtım Videosu


PAYLAŞ