Frozen Free Fall Oyunu Windows Phone 8 için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Frozen Free Fall Oyunu Windows Phone 8 için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Walt Disney' in kısa bir süre önce vizyonda yayınladığı Frozen! isimli animasyon filminin oyunu olan Frozen Free Fall, iOS platformundan sonra şimdi de Windows Phone 8 platformu için yayınlandı.

Hikayesi Arendelle Krallığı'nda geçen ve 3 renk eşleştirme türünde geliştirilmiş olan oyunda animasyon filminin sevilen karakterleri karşımıza çıkarken bitirmeniz gereken ve giderek zorlaşan 75 bölümü bitirmeniz gerekmektedir. Elsa ve Anna isimlerindeki ana karakterlerinden birisini seçerek başlayacağınız oyunda ilerledikçe karakter kilitlerini açarak Hans ve Pabbie gibi karakterleri de oyuna dahil edebiliyorsunuz. Ayrıca oyun içerisinde topladığınız puanlar sayesinde de karakterlerinizi güçlendirerek daha başarılı bir oyun sergileyebilirsiniz.

Eşleştirmeli bulmaca oyunlarını seven kullanıcıların ücretsiz olarak oynayabilecekleri Frozen Free Fall oyununun iOS versiyonunu buraya tıklayarak, Windows Phone 8 versiyonunu ise buraya tıklayarak cihazlarına indirebilirler.

Hikayesiyle ve oynanışıyla birlikte eşsiz bir oyun deneyimi sunan Frozen Free Fall oyunuyla birlikte oyun keyfinizi yaşayın.

İnternet adresimizde birbirinden farklı bir çok kategoride bir çok oyun bulunmakta, hızlı güvenilir ve gerçek kaynağından alınmış oyun ve uygulamaları indirebilirsiniz. 





PAYLAŞ