Frostpunk 2 oyunu resmen duyuruldu - Haberler - indir.com

Frostpunk 2 oyunu resmen duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-16 10:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

İlk oyunu piyasaya 2018 yılında giriş yapan ve oldukça sevilen strateji yapımı Frostpunk’ın devam oyunu olarak Frostpunk 2 bir video ile beraber duyuruldu. Bu durum üzerine ilk oyun 16 Ağustos’a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek. 11-Bit Studios tarafından geliştirilen ve popüler hayatta kalma ile şehir kurma oyunu olan Frostpunk’ın devam oyunu PC platformları için resmi olarak duyuruldu. 2018 yılında piyasaya sürülmüş olan ve BAFTA ödüllerine aday olan Frostpunk, oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. İlk oyun sonunda ise meydana gelen kıyamet tip kar fırtınasından 30 yıl sonrasını Frostpunk 2’de göreceğiz.

Frostpunk 2 büyük beklentiler ile duyuruldu

Frostpunk 2 yönetmenlerinden Jakub Stokalski oyunun vizyonu için şu sözleri dile getirdi; "Oyunculara sunmayı hedeflediğimiz, orijinal Frostpunk'ın deneyiminin çok daha geniş çaplı hali. Büyümeye devam eden yaklaşık 70 kişilik ekibimizle boyut, prodüksiyon değeri ve kullanıcı deneyimi kalitesi gibi oyunun tüm yönlerine odaklanmak için yeterli iş gücüne sahibiz. Ancak asıl hedefimiz basit bir devam oyunundan fazlasını yapmak. Oyuncuların beklentileri arasında seçimlerin yön verdiği geniş bir evren, toplumu ve şehri uygun gördükleri biçimde şekillendirme özgürlüğü ve sonuçların meyvelerini toplama imkânı bulunabilir. Frostpunk 2, ilk oyunun çatışmalarına dayanıyor; hayatta kalmaya karşı insani değerler ve hayata karşı buz gibi bir soğuk. Ancak en önemlisi de siyaset, toplum ya da teknolojik ilerleme gibi oyunun birçok kısmında kendini gösteren yeni bir katman ekliyor: İnsanlar ve onların doğası arasındaki çatışma".

Steam Deck'e Windows 11 desteği geliyorSteam Deck'e Windows 11 desteği geliyor

Frostpunk 2, şehir inşa etme, strateji ve yönetim oynayışı için yeni bir tür oluşturmaya geliyor. Devam oyununda kıyamet sonrası yaşananlardan 30 yıl sonrası ele alınacak ve dünya hala soğuklar ile kaplı ve sert koşullar altında bir oyun deneyimi oyuncuları bekliyor olacak.


PUBG: Battlegrounds kısa süreliğine Steam'de ücretsiz!PUBG: Battlegrounds kısa süreliğine Steam'de ücretsiz!
Steam Deck farklı renk seçenekleriyle gelebilirSteam Deck farklı renk seçenekleriyle gelebilir

PAYLAŞ