Frontline Commando 2 için 10 taktik - Haberler - indir.com

Frontline Commando 2 için 10 taktik

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-11 08:50:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Nefes kesen bir savaş deneyimi yaşayacağınız Frontline Commando 2 oyununda çok daha profesyonel düzeye gelmek için 10 başarılı taktik hakkında bilgi almaya hazır olun. Savaşın gidişatını değiştirme konusunda işinize yarayacak olan bu taktikler sırası ile yazımızda yer alıyor. Söz konusu bu heyecan verici savaş oyunu özellikle indirme sayısı ve değerlendirme puanı ile dikkatleri üzerine topluyor. Sadece Android platformunda dahi 10 milyondan fazla oyuncu tarafından indirilen Frontline Commando 2, 1 kişi tarafında da değerlendirildi. Bildiğiniz üzere bu heyecan verici oyun savaş alanında terk edilmiş bir paralı asker takımının, bölgedeki düşmanlarına karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. 

Frontline Commando 2 taktikleri

Altınları bozdurmadan önce iki kez düşünün

Frontline Commando savaş oyununda görevleri tamamladıktan sonra ya da oyun içi reklamları seyrettikten sonra oyunun para birimi olan Altınları kazanıyorsunuz. Birçok oyuncu bu altınları yeni kahramanların kilidini açmak için kullanıyor. Bu aslında yapılan en büyük hatalardan biridir. Çünkü şöyle ki kahramanlar değil eşyalar oyunu kazanmanızı sağlıyor. 

Keskin nişancı tüfeği hayat kurtarıyor

Oyunda yer alan keskin nişancı tüfekleri oyuncular tarafından pek de sevilen araçlar değildir. Çünkü bu silahlar yakındaki rakiplere karşı son derece güçlü olsa da seri olmadığı için biraz zayıf kalabiliyor. Fakat burada bir ayrıntı var ki, oyunda oyuncular uzaktaki rakiplerini öldürmek için keskin nişancı tüfeğini kullanırken yakındaki rakipler içinse taramalı tüfek tercih etmeliler. 

Pompalılar ikinci silah için iyi bir tercih olabilir

Yakın mesafedeki rakipleri yok etmek için çoğu oyuncu taramalı silahları tercih ediyor. Bunun en büyük nedeni ise hem seri olmalı hem de fazla mermi kapasitesine sahip olmalarıdır. Yakın mesafedeki rakipleriniz üzerinde çok daha güçlü olmak isterseniz sizde pompalı silahları tercih edebilirsiniz. Bu çok daha doğru bir tercih olacaktır. 

Her silahı yükseltmeye çalışmayın

Frontline Commando oyununda birçok silah vardır. Hatta seviye atladıkça yeni silahların kilidini açabiliyor ve daha fazla silah ile karşılaşabiliyorsunuz. Bu silahları hem oyun içi paralarınız ile satın alabiliyor hem de gerçek para ile yükseltebiliyorsunuz. Fakat her silahın yükseltmesi pek de doğru bir hamle olmuyor. Bu sebeple işinize yaramayacaksa silah yükseltmesi yapmak pek de doğru olmayacak. 

Takım için harcanan paranın hesabı olmaz

Oyunun en önemli ana hikayelerinden biri de takımlardır. Takımınız ne kadar güçsüz olursa savaşı kazanmanız da o kadar zor olacak. Bu sebeple takımınızın güçlenmesi adına oyun içi paralarınızı harcamaktan çekinmeyin. 

Bir komutan gibi düşünün ve takımınızı iyi seçin

Frontline Commando oyununda takım rolleri arasında farklı görevler vardır. Takım kurarken bu görevlerden en çok hangisine ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Yani şöyle ki doktorun olmadığı bir takım düşünmek hiç mantıklı değildir. Takımda yer alan her karakterin rollerini belirleyerek gücünüzü ortaya koymaya hazırlanın. 

Eşyalarınızı kullanmaktan hiçbir zaman çekinmeyin

Bildiğiniz üzere silahların kilidi seviye ilerledikçe açılıyor. En iyi silahlara erişim sağlamak içinde deneyimli bir oyuncu olmanız gerekiyor. Ço oyunculu oyun modunda deneyimi artırmak pek kolay değildir. Bu sebeple tek oyunculu oyun modunda yer alarak deneyiminizi kusursuz hale getirebilirsiniz. 

Günlük bonusları almak için her gün oyuna

Her mobil oyunda olduğu gibi bu heyecan verici savaş oyununda da günlük giriş ödülleri veriliyor. Bu da her oyuncu için oyun oynanmasa bile gelir elde etmek demektir. 

İlk hedefiniz takım kaptanı olsun

Frontline Commando dünyasında takım olanlar arasında en tehlikeli silahları genellikle takım kaptanları kullanır. Bu sebeple ilk hedefiniz onları yok etmek olmalıdır. Ardından ise rakip takımın sağlıkçısını hedef alabilirsiniz. Ya da keskin nişancıyı ortadan kaldırmak da doğru bir tercih olabilir. 

Hem PVP hem de tek oyuncu modları oynayarak gelişmek

Çok oyunculu oyun modu daha fazla deneyim puanı vermese bile ekstra altın kaynağı olduğu söylemekte hiç yanlış olmayacaktır. Bu sebeple bu savaş oyununda yer almak istediğinizde PVP modunda başlamanız çok daha doğru olacaktır. 

 





PAYLAŞ