Frisbee Forever 2 ile Yolculuk Devam Ediyor (Video) - Haberler - indir.com

Frisbee Forever 2 ile Yolculuk Devam Ediyor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kontrol edeceğiniz frizbi ile eğlenceli bir yolculuk macerasına katılacağınız Frisbee Forever 2, sonsuz koşu türünde oynayabileceğiniz ücretsiz ve oldukça eğlenceli bir beceri oyunudur.

Dünyanın en popüler sonsuz koşu oyunlarından Subway Surfers'ın yapımcısı Kiloo Games tarafından geliştirilen Frisbee Forever oyununun devamı niteliğini taşıyan Frisbee Forever 2'de, birbirinden renkli ve farklı özelliklere sahip frizbi çeşitlerinden dilediğinizi seçerek mümkün olan en uzun süre gökyüzünde ilerlemeniz gerekiyor.

Frisbee Forever 2

Oyun esnasında karşınıza çıkacak olan halkaların içerisinden geçmek için çaba göstereceğiniz gibi aynı zamanda yıldızları toplayarak en yüksek puanı kazanmak için mücadele edeceksiniz.

Eşsiz dokunmatik oyun kontrolleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Frisbee Forever 2 ayrıca Game Center entegrasyonuna sahiptir. 

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz Frisbee Forever 2'yi ve serinin ilk oyunu Frisbee Forever'ı aşağıdaki bağlantılar üzerinden mobil cihazlarınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Frisbee Forever 2 Tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Frisbee Forever 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ