Friendshippr ile Kargonuzu Bedava Gönderin - Haberler - indir.com

Friendshippr ile Kargonuzu Bedava Gönderin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz ay piyasaya sürülerek Facebook arkadaşlarınızdan sizin için paketinizi yerine ulaştırabilecek olanları bulmak üzere geliştirilmiş olan Friendshippr uygulaması sayesinde kargonuzu bedava gönderebilirsiniz.

Herhangi bir kargo ücreti ödemenize gerek kalmadan online bir kanal aracılığı ile paketinizin yerine ulaştırılmasını sağlamak amacı ile geliştirilmiş uygulama sayesinde kargonuzun ulaştırılması için size yardımcı olabilecek Facebook arkadaşlarınızı bulabilirsiniz.

Örnek olarak açıklayacak olur isek; Türkiye' den Amerika' da bulunan bir arkadaşınıza göndermek istediğiniz hediye için yurt dışına paket teslimi yapan kargo firmalarına ücret ödemek istemiyorsanız uygulama üzerinden Facebook hesabınıza giriş yaparak orada bulunan bir arkadaşınız ile bağlantı kurabilir ve paketinizin yerine teslim edilmesini ücretsiz bir şekilde sağlayabilirsiniz. Kendinize ait kişisel FedEx oluşturmanızı sağlayan uygulama ile ayrıca kargonuzun gideceği ülkedeki adrese yakın bir yere seyahat edecek olan kişileri bulabilir ve onlardan da yardım alabilirsiniz.

Friendshippr servisinin kurucuları iOS için geliştirdikleri akıllı telefon uygulamasının da bu alandaki değişimlere en büyük öncü olacağını düşünmektedirler. Uygulamayı kullanarak gönderim yapmak istediğiniz ülke ya da şehirde bulunan pek çok insana hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz mümkün olmakla beraber aynı zamanda uygulama içerisinde size yardımcı olan arkadaşlarınızı ödüllendirmek için bir de servis bulunmaktadır.

Eğer sizde hiçbir ücret ödemeden kargonuzun yerine ulaşmasını istiyorsanız hemen iOS için Friendshippr uygulamasıburaya tıklayarak cihazınıza indirebilir ve bedava kargonun tadını çıkarabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ