FOXplay ve Hepsiburada'dan Bir İlk - Haberler - indir.com

FOXplay ve Hepsiburada'dan Bir İlk

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 02:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyanın ilk "İzlerken Al" özelliğine sahip olan yeni online içerik platformu FOXplay, Türkiye'nin e-ticaret platformları arasında lider konumda olan Hepsiburada ile büyük bir iş birliğine imza attı. İşte FOXplay ve Hepsiburada'dan Bir İlk

Hepsiburada.com'un Black Friday sonuçları belli oldu

Hepsiburada E-ticaret Zirvesi gerçekleştiHepsiburada E-ticaret Zirvesi gerçekleşti

FOXplay ve Hepsiburada'dan Bir İlk

FOXplay ve Hepsiburada gerçekleştirmiş olduğu iş birliği ile dünyada ilk kez hayata geçecek olan bir uygulamaya imza attı. Yapılan iş birliği ile Türkiye'nin ilk e-ticaret özellikli dizisi olma unvanına sahip olacak olan "4N1K Yeni Başlangıçlar"da "İzlerken Al" özelliği kullanılacak ve izleme deneyimi bölünmeden rahat bir şekilde alışveriş yapma imkanı sunulacak. İzleyiciler hayran olduğu kıyafetleri "İzlerken Al" özelliği ile alabilecekler. Yapılması gereken tek şey, dizi izlerken durdurup beğenilen ürünleri sepete atmak ve Hepsiburada.com üzerinden satın almak. 

Yapılan lansmanda konuşan FOX Networks Group Genel Müdür Yardımcısı ve Satış Grup Başkanı Mehmet İçağasıoğlu, "Kullanıcılar FOXPlay üzerinden en sevdikleri FOX dizilerini, programları, filmleri ve dijitale özel içeriklere erişebilecek. İzleyiciler sevdikleri içerikleri sadece izlemekle kalmayıp, o anda gördükleri ve beğendikleri ürünleri tek bir tıkla, Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada üzerinden satın alabilecek." şeklinde bir açıklama yaptı. Hepsiburada.com CMO'su Yüce Zerey ise iş birliği ile ilgili;

"Türkiye’nin Hepsiburada'sı olarak, müşteri odaklı, kaliteli ve katma değerli alışveriş deneyimini önceleyen bir şirket yaklaşımımız var. FOX ekibiyle birlikte bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’ye armağan ettiğimiz bu yeni özellik, içerik izleme deneyimiyle alışveriş keyfinin adeta bir kesişimi. Sunduğumuz bu deneyim sayesinde içerik tüketimi ve alışveriş deneyiminin tanımı değişecek" şeklinde bir açıklamada bulundu. FOXplay'in zengin içeriği 25 Şubat tarihinden itibaren sunulacak. Bu özellik ilk olarak "4N1K Yeni Başlangıçlar" dizisinin başlaması ile birlikte sunulacak. Ayrıca bu özelliğe foxplay.com.tr ile "FOX & FOXplay" mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilecek. Ayrıca bu sunulacak olan özellik tamamen ücretsiz olacak.

Her ne kadar anlatılması ve mantık olarak basit gelse de bu özellik, dizi severler için oldukça faydalı bir özellik olacak. Çünkü bazı dizilerde izleyiciler, karakterlerin üzerindeki kıyafetleri oldukça beğeniyorlar. Bunu satın almak istediklerinde ise birçok internet sitesini gezmek zorunda kalıyorlar. İşte bu ortaklıkta bunu çözmeyi amaçlıyor.


Google'da geçen hafta en çok aratılan dizilerGoogle'da geçen hafta en çok aratılan diziler
The Witcher Dizisinin Merak Edilen Oyuncuları Belli OlduThe Witcher Dizisinin Merak Edilen Oyuncuları Belli Oldu
Hepsiburada 1.000 Üniversite Öğrencisini İşe Aldı!Hepsiburada 1.000 Üniversite Öğrencisini İşe Aldı!

PAYLAŞ