Foursquare, Swarm ve Foursquare Olarak İkiye Bölünüyor - Haberler - indir.com

Foursquare, Swarm ve Foursquare Olarak İkiye Bölünüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Tanıdığımız ilk günden bu yana pek çok değişime giden ve check-in servisi olmanın dışında gelişmiş bir keşif uygulaması halini alan Foursquare, şimdi de ikiye bölünerek yeni bir değişime hazırlanıyor.

Foursquare resmi blogundan yapılan duyuruya göre şirket, önümüzdeki günlerde Swarm adını verdiği yepyeni bir uygulamayı kullanıcılara sunacak. Aslında Foursquare'in nerede olduğumuzu arkadaşlarımıza ve ailemize haber vermek için kullandığımız günlerde kalma hali diyebileceğimiz Swarm, kullanıcıların yakınlarında bulunan arkadaşlarını bulmasını ve check-in yapmasını sağlayacak.

Swarm, son dönemlerde kullanıcıların kişisel tercihlerinin yanında önceki check-in'lerine göre mekan önerileri sunmaya başlayan ve bu sayede de klasik bir konum paylaşma uygulaması amacından çıkarak sosyal bir keşif uygulamasına dönüşen Foursquare'in markası altında kullanıcıları eski Foursquare günlerindeki deneyimi yaşatacak.

SwarmApp

Görsel Kaynak: http://www.theverge.com/2014/5/1/5666062/foursquare-swarm-new-app

Bu bölünme ile de şirket son zamanlarda popülerliklerini yükselten diğer mekan önerme ve keşif uygulamaları karşısında daha iddialı bir duruş sergileyebileceği gibi kullanıcıların güvendikleri insanlar ve kişisel zevklere göre bir yerel mekan arama motoru özelliğini taşıyacak.

Uygulamayı ikiye bölerek daha güçlü bir hale gelmeyi planlayan yerel arama ve keşif uygulaması odaklı yeni Foursquare, önümüzdeki yaz aylarında aktif olacağı gibi ayrıca önümüzdeki günlerde Android ve iOS platformunda yayınlanacak olan Swarm uygulamasıyla da sorunsuz bir şekilde çalışabilecek.

Sosyal keşif ve yer bildirim uygulaması olarak kullanabileceğiniz Foursquare'in mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ