Foursquare Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Foursquare Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-16 14:08:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yılların en popüler konum paylaşma uygulaması Foursquare, sosyal medyaların fonksiyonel özelliklerinin artması ile beraber eski gücünü kaybetti. Halen kullanımda olan fakat eskisi kadar popüler olmayan Foursquare, mekan paylaşmak konusunda halen kullanıcıların tercih ettiği bir platformdur. Foursquare, hesabını uzun süredir kullanıyor fakat artık silme kararı aldıysanız bunu yapmak sandığınızdan daha kolaydır. Uygulama üzerinden kendi konum ya da mekan bilgilerinizi paylaşabildiğiniz gibi aynı zamanda arkadaşlarınızın mekan bilgilerini de takip ederek farklı yerler keşfedebilirsiniz. Foursquare, kullanımı ilerlediği taktirde zaman zaman farklı amaçlar içinde kullanılabiliyordu. Şöyle ki, paylaşılmış olan konum bilgilerinin ardından aynı yerde bulunan insanları da yakından takip edebilir isterseniz de arkadaşlık teklifi göndere biliyordunuz. Fakat artık bu durumdan sıkıldınız ve Foursquare hesabınızı silmek istiyorsanız bunu yapmak için çeşitli yöntemleri deneyebilirsiniz. 

İlk çıktığı günlerde kullanıcıların gittikleri mekanları bildirdikleri başka bir deyişle de check-in yaptıkları en popüler uygulamalardan biriydi. Check-in yapmak için kullanan kullanıcıların çoğu zamanla Swarm uygulamasına yöneldi. Şu an için değerlendirdiğimizde hem Foursquare hem de Swarm uygulamalarını tercihe den kullanıcı sayıları halen fazla olup mekan arama ya da check-in yapma konusunda ikiye ayrılmış durumdadır. Ya da farklı sebeplerden dolayı artık eskisi kadar popüler olarak tercih edilmemektedir. Bu durum karşısında ise kullanıcılara tek bir işlem alıyor. Foursquare ya da Swarm uygulamalarını akıllı cihazlarından kaldırmak. Akıllı cihazınızın depolama alanında boşu boşuna yer kaplamasını istemiyorsanız bu iki uygulamayı da kaldırarak yer tasarrufu edebilirsiniz. Şöyle bir durum var ki Foursquare hesabını uygulama içerisinden silmek pek de mümkün değildir. Foursquare hesabını silmek istediğiniz taktirde yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Foursquare Hesabını Silme İşlemleri 

- Foursquare Swarm hesabını silmek için uygulama sayfasını açın.

- Foursquare ve Swarm hesaplarını neden silmek istediğinizi belirterek işlemlerinize devam edin.

- Burada karşınıza Emin misiniz? şeklinde bir soru çıkacak. Bu sorunun hemen alt kısmında yer alan notta silme işlemini gerçekleştirdiğiniz taktirde mevcut verilerinizin geri kurtarılamayacak şekilde silineceği bilgisi yer alıyor. Silme konusunda eminseniz "Delete Account" butonuna tıklayın. 

- Son işlem olarak ise Foursquare ve Swarm şifrenizi girerek hesap silme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 

Bazı durumlarda kullandığımız uygulamaların kullanım ömürleri farklı sebeplerden dolayı kısa olabiliyor. Foursquare veya Swar gibi uygulamaların yerini diğer sosyal medyalar aldığı gün ve bu sosyal medyaların özelliklerinin de Foursquare ve Swarm'ın yaptığı işlevleri karşıladığı için bu uygulamaların ömürleri de kısaldı. Halen kullanımda olsa da eskisi kadar tercih edilmemekte ve bu sebepten dolayı da kullanıcılar Foursquare ve Swarm uygulamalarını akıllı cihazlarından kaldırmayı tercih etmektedir. Akıllı cihazınızda yer kaplamasını istemediğiniz uygulamaları güvenli bir şekilde silerek akıllı cihazınızı bu konu hakkında çok daha fonksiyonel bir şekilde kullanabilirsiniz. Akıllı cihazınızı nasıl kullanmak istediğinize size bağlı bir durumdur. Burada karar mekanizması siz olacaksınız ve uygulanmaları kendi tercihleriniz doğrultusunda kullanacaksınız. Foursquare ve Swarm hesaplarını tamamen silmek sandığınızdan daha kolaydır. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ