Fotoğraflarınızı Tek Tıkla Sanat Eserine Dönüştürün: Prisma - Haberler - indir.com

Fotoğraflarınızı Tek Tıkla Sanat Eserine Dönüştürün: Prisma

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-17 17:00:51
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Fotoğrafçılık sanatıyla amatör ya da profesyonelce ilgilenenler için fırsat olan yeni bir program vardır. Prisma, fotoğraflarınız üzerinde sanat harikaları yaratmanız için size pek çok yenilik sunar. İnstagram kullanıcılarına sunulan programda kullanıcılar fotoğraflarını sanat eserine dönüştürerek inanılmayacak fotoğraflara imza atıyorlar.

Prisma Nedir?

Prisma, fotoğrafları yapay zeka kullanarak sanat eserine dönüştürüyor. Programın sitesindeki açıklamaya göre belirlenen stil sinir ağlarına göre ve yapay zekâya göre yeniden düzenlenerek fotoğrafınıza uygulanıyor, sonucunda ise ortaya sanat eseri çıkıyor. Bu zamana kadar kullandığınız tüm fotoğraf programlarını unutun ve prisma'ya odaklanın. Yenilikçi ve göz alıcı efektleriyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Programın bu kadar güzel olması da kullanıcı kitlesinin her geçen gün çığ gibi büyümesini destekliyor.

Prisma Tüm Mobil Cihazlarda Var Mı?

Prisma Android cihazlardan indirilemiyor. App Store üzerinden prisma'yı ücretsiz olarak edinebilir ve istediğiniz çalışmayı yapabilirsiniz. App Store uygulama mağazasından fotoğraflar bölümünden kolaylıkla indirmeyi yapabilirsiniz. Android kullanıcılar bu duruma üzüldükleri için program kurucuları temmuz ayının sonu gibi prisma'yı android cihazlardan indirilmesi için hazırlıklarına devam ediyorlar. Yine App Store'de olduğu gibi android cihazlarda da ücretsiz edinilmesi için kolları sıvadılar.

Instagram Filtrelerinin Modern Şekli: Prisma

Prisma sadece IOS kullanıcıları için var olsa da Temmuz sonu gibi tüm android cihazlarda da olabilecek uygulamadır. Şirket bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor. İnstagrama yüklenen fotoğrafların cazibesini koruyan özellik sadece instagramda bulunan fotoğraf filtreleri idi. Prisma2nın çıkmasıyla birlikte artık İnstagramdaki fotoğraflardan daha kaliteli, yenilikçi ve farklı filtreler kullanarak fotoğraflar sanat eserine dönüşebileceklerdir. İnstagramdaki gibi basit filtre uygulamaları eklemekle yetinmeyen prisma aynı zamanda yapay zekâyı ve sinir ağlarını da kullanarak fotoğraftan şah eserler yaratıyor. Prisma fotoğrafı yapay zekâ ile inceledikten sonra mantıksal bağlantılar kurarak fotoğrafınıza yeni formunu kazandırıyor.

Prisma ile Picasso'lar Artacak

Prisma yapay zekası ile fotoğrafın genel hatlarını ve ince hatlarını ayırt edip adeta tablo niteliğinde fotoğrafları beğenilerinize sunuyor. Bu özelliğin Ios cihazlarından sonra Android cihazlara da verilmesi üzerine herkes birer Picasso olacağa benziyor. Seçtiğiniz fotoğrafa en uygun filtreyi sunana prisma ile daha karakteristik fotoğraflara sahip olabileceksinizdir.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ