Fotoğraflarınızı Duvara Çizen Yazıcı; SprayPrinter  - Haberler - indir.com

Fotoğraflarınızı Duvara Çizen Yazıcı; SprayPrinter

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-03 15:00:25
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Hepimiz duvarlar yazılan yazıları ve grafiti adı verilen resimleri görmüşüzdür. SprayPrinter ile grafiti yapmak bir yetenek olmaktan çıkıyor ve dilediğiniz her şeyi istediğiniz zemin üzerine çizebiliyorsunuz.

Estonya'daki küçük bir startup girişimi olan SprayPrinter ile duvara istediğiniz grafiti'yi yapabilirsiniz, hem de hiç bir yeteneğe gerek duymadan ve zaman harcamadan. Sprey biçiminde geliştirilen cihaz akıllı telefonlar ile entegre olarak çalışıyor.

SprayPrinter

SprayPrinter, akıllı telefona yüklenen bir uygulama ile etkileşim içerisinde oluyor. Telefonunuzda bulunan bir fotoğrafı uygulama vasıtasıyla SprayPrinter'a iletebilir ve çizmek istediğiniz herhangi bir fotoğrafı duvara çizebilirsiniz.

SprayPrinter iki modülden oluşuyor; birinci modülü telefonun kamerası, ikinci modülü ise cihazda bulunan yazıcı başlığı. Telefonda seçilen resim piksel haline getiriliyor ve her pikselin konumu numaralandırılarak yazıcı başlığa aktarılıyor. SprayPrinter artık her pikselin nerede olduğunu biliyor ve cihazı duvarı bir tual olarak kullanmaya başlıyor.

SprayPrinter henüz satışta değil ve ne zaman satılacağı hakkında bir bilgi sunulmadı. Yaratıcıları ürünü Indiegogo'da ilk kez tanıtacak.





PAYLAŞ