Fotoğrafçı Bulmanın En Kolay Yolu: Picquest (Video) - Haberler - indir.com

Fotoğrafçı Bulmanın En Kolay Yolu: Picquest (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Profesyonel fotoğrafçılar ile farklı konseptlerde fotoğraf çektirmek isteyen potansiyel müşterileri bir araya getirmesi amacıyla geliştirilmiş olan Picquest, konum tabanlı bir fotoğrafçı bulma uygulamasıdır.

Lokasyona bağlı olarak mobil cihazınız aracılığıyla size en yakın olan fotoğrafçıları bulmanıza yardımcı olan uygulama sayesinde, fotoğrafçıların çektikleri fotoğrafları görebilir ve bu fotoğrafçılar ile çekim ayarlayabilirsiniz. 

Picquest

Mobil pazar yeri uygulaması olarak da adlandırabileceğimiz Picquest ile fotoğrafçılar, Facebook veya Flickr hesapları üzerinde yer alan fotoğraflarını Picquest'e aktarabildikleri gibi müşteriler, seçtikleri fotoğrafçıların portföylerini mobil üzerinden rahatlıkla görerek, fotoğraflarını kime çektireceklerine daha kolay karar verebiliyorlar.

Şimdilik bünyesinde 1000'in üzerinde fotoğrafçı bulunan Picquest'i iPhone ya da iPad cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyerek, uygulama hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.




Picquest Tanıtım Videosu


PAYLAŞ