Fotoğraf ve Video Arşivleme Uygulaması: Carousel (Video) - Haberler - indir.com

Fotoğraf ve Video Arşivleme Uygulaması: Carousel (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler bulut depolama servisi Dropbox tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanıcıların indirmesine sunulan Carousel uygulaması, kullanıcıların tüm fotoğraf ve videolarını tek bir yerde yedekleyerek, organize etmelerine imkan sunuyor.

Son derece şık ve kolay kullanılabilir bir arayüze sahip olan uygulama kullanıcıların tüm dijital fotoğraflarını depolayabilecekleri ve her yerden ulaşabilecekleri bir platform olma amacını taşımaktadır.

Carousel indir

Dropbox hesabınızın kapasitesi kadar fotoğraf saklayabilmenizi sağlayan Carousel, sahip olduğu bulut teknolojisi sayesinde sakladığınız fotoğraf ya da videolara, bilgisayar veya tüm mobil cihazlar üzerinden ulaşılmasına imkan tanımakla beraber uygulama üzerinden fotoğraf ve videoları orijinal boyutlarında diğer kullanıcılarla da paylaşılmasını sağlıyor.

Ayrıca fotoğraflarınızı kronolojik bir şekilde gruplanlandırarak görüntüleme imkanı da sunan Carousel'de bulunan zaman çizelgesi özelliği sayesinde geçmişe dönük herhangi bir tarihteki fotoğraflarınıza da ulaşabilirsiniz.

Bulut depolama servisi Dropbox uygulamasıyla beraber Carousel uygulamasını Android ve iOS cihazınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Carousel Tanıtım Videosu


PAYLAŞ