Fotoğraf Uygulamalarında Yeni Çılgınlık: Momentcam - Haberler - indir.com

Fotoğraf Uygulamalarında Yeni Çılgınlık: Momentcam

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Akıllı telefonları üzerinden fotoğraf paylaşımında bulunan kullanıcılar için geliştirilmiş olan ve yeni fotoğraf uygulamaları arasında yeni bir çılgınlık olarak adlandırılan ''MomentCam'' sayesinde fotoğraflarınızı karikatüre dönüştürebileceksiniz.

Bu uygulama sayesinde kullanıcılar telefonlarının kamerasını kullanarak çektikleri sıradan fotoğrafları karikatürlü çizim haline dönüştürerek sosyal ağ hesaplarında paylaşabilmelerine imkan tanıyor. Arkadaşlarına şaka yapmak isteyen, kendi fotoğraflarını komik hallere sokarak eğlenmek isteyen hemen her kesimden kullanıcıya hitap eden uygulama ayrıca onlarca farklı şablonu sunmakla beraber kullanılmak istenen çizime göre de fotoğrafta bulunan yüz profilinde çeşitli ayarların yapılabilmesine de olanak sağlıyor.

Aralık ayının ilk günlerinde App Store ve Google Play Store' da yerini alan MomentCam, yayınlandığı ilk günden bu yana Dünya üzerinde büyük bir çılgınlığa dönüşerek 20 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmış durumda. MomentCam'i iOS kullanıcıları buraya, Android kullanıcıları ise buraya tıklayarak ücretsiz bir şekilde cihazlarına indirebilir ve bu çılgınlığa katılabilirler.





PAYLAŞ