Fotoğraf Temelli Günlük Uygulaması: Day One (Video) - Haberler - indir.com

Fotoğraf Temelli Günlük Uygulaması: Day One (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcılarının gündelik hayatta yaşadıkları olayları ya da gördüklerini metin ve fotoğraf temelli olarak kayıt altına almalarını sağlayan Day One, kullanışlı özelliklere sahip bir günlük tutma uygulamasıdır.

Mac ve iOS kullanıcıları için geliştirilmiş olan uygulama, fotoğraf temelli olarak gündelik yaşamda yaşanılan anıların mobil ve dijital ortamda kayıt altına alınmasına imkan tanımaktadır.

Day One

Facebook, Twitter, Google+ ve daha pek çok sosyal ağ ile entegre çalışma özelliğine de sahip olan uygulama GPS temelli bölgesel işaretleme yapılmasına imkan tanımakla beraber kayıt edilen günlüklerin etiketlenmesine de olanak sunuyor.

Sade ve kolay kullanılabilir bir arayüze sahip olan Day One ile sizde günlük hayatınızda yaşadığınız hemen her şeyi kayıt altına alabilir ve gelecekte bunlara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Mac OS X 10.7.4 ve 64-bit işlemcili bilgisayarlarla iPhone/iPad cihazlarda kullanabileceğiniz Day One uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ