Fotoğraf Temelli Dijital Ajanda: Ember (Video) - Haberler - indir.com

Fotoğraf Temelli Dijital Ajanda: Ember (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların akıllarındaki ya da çevrelerinde gördükleri hemen her şeyi kayıt altına alabilmelerine imkan tanıyan Ember, gelişmiş özelliklere sahip dijital ajanda uygulamasıdır.

Realmac Software adlı girişim tarafından hazırlanan Ember sayesinde kullanıcılar, fotoğraf temelli olarak notlarını alabilecekleri gibi içeriklere bağlı kategorilendirme yapabilir, akıllı koleksiyonlar oluşturabilir ve uygulamada bulunan iCloud senkronizasyon özelliğini kullanarak Mac ve iOS cihazlar arasında verilerini sorunsuz bir şekilde aktarabilirler.

Ember

Kullanıcıların tasarım fikirlerine veya tasarıma dayalı içeriklerin saklanmasına yönelik olarak da kullanılabilen Ember, basit arayüz tasarımı sayesinde de oldukça pratik bir kullanım imkanına sahip.

Ayrıca bulut depolama servisi Dropbox senkronizasyon özelliğine de sahip olan uygulama, oluşturulan içeriklerin güvenli bir şekilde depolanmasına da imkan tanıyor.

Mac ve iOS cihazlarda ücret ödeyerek kullanabileceğiniz Ember uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ