Fotoğraf Paylaşma Uygulaması 500px Güncellendi - Haberler - indir.com

Fotoğraf Paylaşma Uygulaması 500px Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların mobil platformlar üzerinden fotoğraf paylaşmalarına imkan tanıyan ve dünyanın en iyi fotoğraflarını bir araya getiren 500px servisinin iOS uygulaması güncellendi.

Popüler fotoğraf paylaşım servisinin iOS uygulamasına gelen güncelleme sonrasında kullanıcılar fotoğrafların üzerine mobilde EXIF, etiket ve konum bilgilerini ekleyebilecekler. Ayrıca yeni geçiş efektleri de eklenen 500px'de değişen arayüz tasarımına da bulanık arka planlar eklenerek iOS 7'ye tam uyumlu bir hale getirilmiş oldu. Uygulamanın giriş ekranı da animasyonlarla güncellenerek bazı performans geliştirmelerine kavuştu.

Bilmeyenler için 500px'den bahsetmek gerekirse; Hem amatör hemde profesyonel fotoğrafçılar için özel olarak geliştirilmiş olan 500px uygulaması sayesinde kullanıcılar kendi çektikleri fotoğrafları paylaşabilir, diledikleri fotoğrafları satışa çıkarabilir, servis üzerinden fotoğraf satın alabilir ve diğer kullanıcıların fotoğraf arşivlerini görüntüleye bilmektedirler. Servis bu hizmetleri kullanıcılara ücretsiz olarak sunmakla beraber platform üzerine üye olarak 500px'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz 500px'in güncellenen iOS uygulaması ile Android ve Windows 8 işletim sistemi uygulamalarını aşağıdaki bağlantılardan cihazınız için uygun olanına tıklayarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ