Fotoğraf çekerken kullanmanız gereken uygulamalar - Haberler - indir.com

Fotoğraf çekerken kullanmanız gereken uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 16:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Etkinlik

Sizde adım adım selfie çekmeyi seven okurlarımızdansanız bu haber tamda size göre. Selfie çekerken size yardımcı olacak 5 uygulama neler gelin birlikte göz atalım.

Akıllı telefonların ve sosyal medya platformlarının yaygınlaşması ile beraber selfiede hayatımızın bir parçası oldu. Özellikle sosyal medya platformların anlık hikaye paylaşma özelliklerini geliştirdiklerinden beri selfieye olan ilgide büyüdü. Sabah uyandığımız zaman, akşam uyumadan önce ya da kumsalda güneşlenirken birçoğumuzun yaptığı şeydir selfie çekip sosyal medya hesabımızda paylaşmak. Ancak bu selfieleri en güzel halde çekmek için bazı araç veya gereçlere ihtiyaç duyarız. Bunların en başında geleni ise olmazsa olmazımız selfie çubuğu. Selfie kültürü yaygınlaştığından bu yana selfie çubuklarına olan ilgide büyüdü. Peki sadece selfie çubukları yeter mi? Eğer çektiğiniz selfiede kusursuz olmak istiyorsanız Android size bu anlamda yardımcı oluyor. Selfie çekimlerinde size yardımcı olması için bazı uygulamalar geliştirildi. Bu anlamda size yardım olacak uygulamalar neler gelin beraber göz atalım.

1- YouCam Perfect – Selfie Photo Editor

Selfie çekimlerinde en popüler uygulamalar arasında yerini alan YouCam Perfect – Selfie Photo Editor, diğer uygulamalar arasında en beğenileni ve en çok kullanılanı diyebilirim. Ücretsiz olarak birçok anlamda efekt sunan YouCam Perfect – Selfie Photo Editor, bazı efektleri ücretli olarak kullanıcılarına sunuyor. Şayet selfie çekmeyi seven bir okurumuzsanız ve YouCam Perfect – Selfie Photo Editor Uygulaması’ndan haberiniz yoksa denemeniz için size işte güzel bir fırsat sunuyoruz.

2- BeautyCam

Bir diğer popüler uygulamamız elbette BeautyCam. Fotoğraf düzenleme konusunda YouCam Perfect – Selfie Photo Editor Uygulaması’nın eline su dökebilecek bir uygulama olmasa da BeautyCam anlık fotoğraf çekimlerinde bir hayli başarılı bir uygulama. GIF paylaşımı veya Artırılmış Gerçeklik gibi konularda YouCam Perfect – Selfie Photo Editor Uygulaması’na farkını koyan BeautyCam, hala denemediyseniz size tavsiye ederiz.

3- FaceApp

Şayet çıkartmanın bol olduğu selfie fotoğrafları size daha cazibeli geliyorsa FaceApp Uygulaması tamda size göre bir uygulama diyebilirim. Selfielerinizi bir hayli eğlenceli kılan FaceApp Uygulaması, bünyesinde bulundurduğu onlarca efekt ve ayarı kullanıma sunuyor. FaceApp Uygulaması yalnızca selfie fotoğraflarınızı düzenlemekle kalmadığı gibi sizin dilediğiniz fotoğraflara dilediğiniz ayarları yapmanıza yardımcı oluyor. Siz hala FaceApp Uygulaması’nı denemediyseniz kullanmak için için işte size güzel fırsat.

4- Hitmoji – Selfie Emoji

Şimdi hayal edelim. Denize karşı şezlongda uzanmış kumsalda güneşleniyorsunuz. Bir yandan buz gibi limonatanızı içerken bir yandan selfie çekiniyorsunuz. Çektiğiniz bu fotoğrafları komik ve daha eğlenceli bir hale çevirmek istiyorsanız Hitmoji – Selfie Emoji Uygulaması tamda size göre. Üstelik Hitmoji – Selfie Emoji Uygulaması çektiğiniz fotoğrafları GIF haline çevirerek sizi daha çok eğlendiriyor. Çektiğiniz bu fotoğrafları sosyal medya platformlarında paylaşabileceğiniz gibi WhatsApp ya da Message tarzı uygulamalarda bu GIF’leri arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

5- 8Bit Photo Lab Retro Effects

Şayet sizde 8Bit Photo Lab Retro Effects Uygulaması’nın kendine has tarzını sevenlerdenseniz, çektiğiniz bu fotoğraflar ile kendi oyun dünyanızı yaratabilirsiniz. Retro tarzını seven herkesin severek kullanacağı bir uygulama olan 8Bit Photo Lab Retro Effects, çekeceğiniz selfielere kendine has tasarımını katacağını gözlemleyeceksiniz.

 





PAYLAŞ