Fossil Q Venture HR ve Q Explorist HR modellerini tanıttı - Haberler - indir.com

Fossil Q Venture HR ve Q Explorist HR modellerini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-08 13:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Amerika’nın en popüler saat üreticilerinden birisi olan Fossil, Q Venture HR ve Q Explorist HR modellerini tanıttı.

Fossil, Android Wear sistemini kullanan saatleri ile dikkat çekerken marka şimdi iki yeni versiyonu ile saatlerinde yeni bir geliştirme yaptı. Gerçekleştirilen lansmanı ile birlikte yeni özelliklere sahip iki cihaz ön siparişe açılırken lansman ile birlikte akıllı saatlere dair tüm detaylar netlik kazandı.

Windows Uyumlu İlk Android Wear Akıllı Saat: Fossil QWindows Uyumlu İlk Android Wear Akıllı Saat: Fossil Q

İşte Fossil Q Venture HR ve Q Explorist HR

4. nesil olarak kabul edilen yeni modeller, önceki versiyonlara göre pek çok açıdan gelişmiş özellikler sergiliyor. İki model arasında çok ciddi farklar bulunmazken saatler büyüklük açısından temelde birbirinden ayrılır.  Explorist’in çapı 45 mm olarak belirlenirken Venture’nin çapı için 40 mm yeterli görülmüş durumda. Bu küçük fark etiket fiyatlarına yansımazken kişiler tercih edecekleri kayışlara göre farklı fiyatlar ödeyecek.

Fossil Q Venture HR ve Q Explorist HR etiket fiyatı ne?

Lansmandaki açıklamalara göre saatler için deri kordon tercih edenler 255 dolar, paslanmaz çelik ya da silikon kordon isteyenler ise 275 dolarlık bir fiyatı karşılamak durumunda. Yeni saatlerde yenilik olarak kalp atış sensörü dikkat çekerken bu eklenen özellik sayesinde saatlerin isimlerine HR de eklenmiş durumda. HR’nin yanı sıra GPS ve NFC özellikleri de mevcut. Böylece Google Pay üzerinden saat araçlığı ile ödeme yapmak da Fossil Q Venture HR ve Q Explorist HR modellerinde mümkün.

Saatlerin teslimatı ne zaman?

Lansman ile birlikte başlayan ön sipariş döneminde sipariş veren kullanıcılar 26 Ağustos tarihi itibari ile teslimatlar başlayacak. Ayrıca resmi web sitesinde yeni üyelere özel yüzde 25’lik bir indirim hakkı da tanınıyor.

Fossil Q Venture HR ve Q Explorist HR Teknik Özellikleri

Bildirimler: Metin / E-posta / Sosyal Medya / Uygulama / Çoklu Zaman Dilimleri / Alarm / Takvim Uyarıları

Fonksiyonlar: Kalp atış hızı takip / GPS / NFC / bildirimler / özel kişiselleştirmeler / müzik kontrolü/ değiştirilebilir kayış

Bağlantı: Bluetooth / Wi-Fi 802.11 b / g / n

Uyumluluk: Android OS 4.4+ / iOS 9.3+



PAYLAŞ