Forza oyunu satıştan kaldırılıyor! - Haberler - indir.com

Forza oyunu satıştan kaldırılıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-16 11:03:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Oyun

Xbox Store'de önümüzdeki ay bir başka oyuna daha veda edeceğiz. Geliştirici stüdyo Turn 10 Studios, Forza Motorsport 6'nın 15 Eylül 2019 itibarıyla dijital mağazadan kaldırılacağını duyurdu.

2015 yılı içerisinde satışa sunulmuş olan Forza Motorsport 6, öncelikli olarak Xbox One için satışa sunulmuştu. Bir yıl sonra PC için ücretsiz bir versiyonu yayınlanan Forza Motorsport 6: Apex adlı yayınlanan oyun, yağmur ve gece yarışlarının serinin ilk oyunundan sonra geri dönüş yaptığı oyun olmuştu.

PlayStation 5, Xbox Project Scarlett'ten Daha Güçlü mü Olacak?PlayStation 5, Xbox Project Scarlett'ten Daha Güçlü mü Olacak?

Çeşitlilik Oldukça Fazlaydı

Yetmiş saatlik oynanış sunan bir hikaye modunun da bulunduğu simülasyon türü yarış oyunu, dört yüz elli kadar araba ve yedi tanesi yeni olmak üzere yirmi yedi kadar pist ile çıkışını gerçekleştirmişti.

Bildiğiniz üzere bu oyun bugün itibaren 15 Eylül 2019 tarihine kadar Xbox Live Goldabonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Eğer herhangi bir aboneliğiniz yok ise standart sürümü 82,50 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. Buna ek olarak, 400 TL değerindeki Forza Motorsport 6 Tüm Eklentiler Koleksiyonu içeriğine de üç gün sonra sona erecek yüzde 95 oranında bir indirimle 20 TL vererek sahip olabilirsiniz. Bu içerikte tüm geliştirmeler, Car Pass, araç paketlerinin tamamı, iki ayrı genişletme paketi ve VIP üyelik bulunuyor.

Son olarak, Forza Motorsport 6 Xbox Store üzerinden kaldırıldıktan sonra, oyun kütüphanenizde ise sorunsuzca indirebilecek ve oynayabileceksiniz. Bu durum sadece oyunu satın almayanları etkileyecek.


E3 Oyun Fuarında Yeni Xbox Modeli Dikkat ÇektiE3 Oyun Fuarında Yeni Xbox Modeli Dikkat Çekti
Xbox'dan performans odaklı arayüz değişikliği geliyorXbox'dan performans odaklı arayüz değişikliği geliyor

Forza oyunu satıştan kaldırılıyor!


PAYLAŞ