Forza Motorsport 7 Hayranlarına Kötü Haber     - Haberler - indir.com

Forza Motorsport 7 Hayranlarına Kötü Haber    

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-01 14:00:11
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Forza Motorsport 7 oynayan kullanıcılar için üzücü bir gelişme yaşandı. Açıklamalara göre oyun için yolun sonu geliyor.

Kötü şöhreti nedeniyle dönem dönem ağır eleştiriler alsa da Forza Motorsport 7 çoğu oyuncunun severek oynadığı oyunlar arasında geliyor. 4 yıl önce piyasaya sunulan ve Turn10 ile Xbox Game4 Studios ortaklığı ile geliştirilen oyun, tüm büyük hedeflere rağmen oyun sektöründe istediği etkiyi göremedi.  Oyun için yolun

15 Eylül İtibariyle Satın Alınamayacak!

Forza Motorsport 7 için şirket tarafından yapılan açıklamaya göre oyun 15 Eylül 2021'den itibaren satın alınamayacak. Bu nedenle oyunu ömür boyu oynamak isteyenler için bu tarihe kadar satın alma işlemlerinin yapılması gerekecek. Xbox platformunda en iyi yarış oyunlarından birisi olan Forza Motorsport 7, bir diğer popüler oyun olan Forza Horizon 4'ün simülasyon odaklı bir versiyonu. Piyasaya sunulduktan sonra geniş oyuncu kitlesine ulaşan oyun, 4. yılını geride bırakırken büyük bir ilgi görüyor. Ancak alınan kararda özellikle marka, pist gibi lisansa tabi olan içeriklerdeki sürelerin sonlanması etkili olduğu düşünülüyor.

Tüm Platformlardan Kaldırılacak

Turn 10 Studios yaptığı açıklamada Forza Motorsport 7 ile birlikte oyunun piyasada yer alan tüm DLC'leri dijital mağazalardan kaldırılacak ve resmi olarak satın alınamayacak. 15 Eylül tarihi itibariyle Microsoft Store'dan kaldırılacak oyun aynı zamanda Xbox Game Pass servisinden de ayrılacak.

15 Eylül Sonrasında Oyunda Neler Yaşanacak?

Forza Motorsport 7 için oyuncuların en çok merak ettiği ise 15 Eylül sonrasında yaşanacaklar. Açıklamalarda bu konuda da detaylara yer verildi. Açıklamalara göre oyuna sahip olan oyuncular herhangi bir kısıtlama olmaksızın oyunu oynamaya devam edebilecek. Sadece yeni satın alımların kapatılacağı oyunda herhangi bir güncelleme ya da yeni bir DLC de sunulmayacak. Bu bakımdan mevcut oyuna sahip olan kullanıcılar, oyunun şu andaki haliyle ömür boyu kullanabilir. Üstelik açıklamalara göre online mod gibi oyun içindeki diğer etkinliklerde de herhangi bir engelleme yaşanmayacak.

Yeni Bir Oyun Gelecek!

Turn 10 ve Xbox Game Studios cephesinden gelen son haberlerde ise Forza Motorsport 7’nin bir sonraki modeli olacak Forza Motorsport üzerinde geliştirme yapıyor. Farklı bir isimle piyasaya sunulması beklenen oyun için önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanabilir.





PAYLAŞ