Forza Horizon'un 4. oyunu E3 2018'de tanıtılacak - Haberler - indir.com

Forza Horizon'un 4. oyunu E3 2018'de tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-13 09:15:20
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Yayımcı Microsoft Studios ve geliştiricileri Playground Games ve Turn 10 Studios'ün oyunu 'Forza Horizon 3'ten hoşlanan insanlar Forza Horizon 4'ü dört gözle bekliyorlar. PC ve Xbox One için döngüsel seriler bu yılki E3 etkinliğinde görünecekler.

Yayım sitesi gamereactor.es sayesinde Forza Horizon 4'ün E3 2018'de yeni bir görünüm kazanacağı öğreniliyor. Site İspanya ve Portekiz'de Xbox başkanı Fernanda Delgado ile konuşmayı başardı ve oldukça ilginç bilgiler aldı. Forza Horizon oyunları ile ilgili alınan pek çok bilgi oyun severler için son derece güzle bir şey oldu.

Delgado yayınlama sitesinde, gelecek başlıkların sunum sırasında E3 2018 için Microsoft'un açıklama kataloğunun bir parçası olacağını ve bunun da Movistar ile yapılan anlaşmaya ve Madrid'in merkezindeki serbest oyun alanının açılmasına katılacağını doğruladı.

Forza Horizon 4. oyunu ile E3 2018'de fırtınalar estirecek

Delgado aynı zamanda Forza Horizon 4 için bekleme süresinin uzun olmayacağını söylemeye devam etti ve daha sonra bu sözlerini Forza oyunlarını oynamaktan çok hoşlanan taraftarlar için sürpriz olmamasını söyleyerek takip etti. Ayrıca, bir sonraki kurulumun konumu hakkında hayranlarını, bu başlığın ucunu  açık bırakarak pek çok oyuncuyu merakta bıraktı.

Forza Horizon 4'ün yerleşimi ve konumu ile ilgili geçmişte birkaç spekülasyon ortaya çıkmıştı, ancak henüz doğrulanmadı, yani önümüzdeki iki ay içinde bu yinelemenin ne getireceğini göreceğiz.

Bakalım pek çok oyuncunun heyecanla beklediği Forza Horizon 4, oyuncuları şaşırtmayı başarabilip E3 2018 Konferansında adından sıkça söz ettirebilecek mi?





PAYLAŞ