Forza Horizon 5'ten yeni iddialı bir fragman geldi - Haberler - indir.com

Forza Horizon 5'ten yeni iddialı bir fragman geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Forza Horizon 5’in geliştirici ismi olan Playground Games, yaklaşan yeni oyunu için iki yeni oynanış videosu daha yayınladı. Hazırlanan videolardan birisi 8 dakika uzunluğa sahip olurken, direkt olarak oynanışa odaklanıyor. İkinci video ise Mercedes-AMG One vurgusu ile karşımıza geliyor. Microsoft’un bir süredir üzerinde çalışmış olduğu yeni yarış oyunu Forza Horizon 5 için iki yeni tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videolar, oyunun hem yüksek grafiklere sahip araçlarını hem de oynanışı sergiliyor. Paylaşılan görüntüler, tıpkı Hızlı ve Öfkeli serilerindeki gibi maceradan maceraya atlanacağını gösteriyor.

Forza Horizon 5 Meksika’da geçecek ve ülkenin farklı doğa özelliklerini oyunculara gösterecek. Oyunla ila alakalı paylaşılan ilk tanıtım videosu da bu detayları sunuyordu. 8 dakikadan oluşan ve direkt oynanışa odaklanan bu video, oyunun geliştiricisi olan Playground Games’in Forza Horizon 5 için gerçekten de detaylı bir çalışma yaptığını gözler önüne seriyor.

Yeni Forza Horizon Meksika'da geçebilirYeni Forza Horizon Meksika'da geçebilir

Forza Horizon 5’den 8 dakikalık oynayış videosu

Forza Horizon 5’in kreatif direktörü Mike Brown, yaklaşan oyun hakkında açıklamalarda bulundu. Bu noktada Forza Horizon 4’ten çok şey öğrendiklerini ve bu öğrenilen şeyler ile yeni oyunda daha iyi olacaklarını belirten Brown, önemli bir detay da verdi. Buna göre Forza Horizon 4’ün sonu ile Forza Horizon 5’in başlangıcı birbirine bağlı olacak ve bu sayede Forza Horizon 5’e geçerken hikaye devam etmiş olacak.

Meksika haritasının genel yapısından da bahseden Mike Brown, ülkenin coğrafi koşullarının harika olduğunu ancak oyun geliştirirken zorluk çıkarttığını söyledi. Ancak yine de bu zorlukların aşıldığını ve oyunun farklı doğa koşulları seven kullanıcılar için oldukça uygun olduğunu belirtiyor. Ayrıca Forza Horizon 5’te yapacak sayısız şey bulacaklarını da belirtiyor.




Forza Horizon 5'in çıkış tarihi duyurulduForza Horizon 5'in çıkış tarihi duyuruldu
Forza Horizon 5'in minumum sistem gereksinimleri açıklandıForza Horizon 5'in minumum sistem gereksinimleri açıklandı

PAYLAŞ