Forza Horizon 5'in minumum sistem gereksinimleri açıklandı - Haberler - indir.com

Forza Horizon 5'in minumum sistem gereksinimleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-15 12:00:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yılın en iddialı yarış oyunlarından birisi olacak olan Forza Horizon 5’in geçtiğimiz gün resmi fragmanı yayınlanmıştı. Şimdi ise oyunun minumum sistem gereksinimleri açıklandı ve oyuna dair ekran görüntüleri paylaşıldı. Buna göre orta seviye donanıma sahip bilgisayarlar Forza Horizon 5 oyununu oynayabilecekler. Yarış oyunlarının favori isimlerinden olan Forza Horizon serisi en yeni oyun olarak oyuncuların karşısına geliyor. Oyunun minumum sistem gereksinimleri belli olurken, oyuna dair bazı görüntüler de paylaşıldı. Buna göre Forza Horizon 5 üst seviye grafikler ile dikkat çekiyor. Forza Horizon 5 oynayabilmek için en az 8 GB RAM, Intel i3-4170 yada Intel i5 750 işlemci ve grafik tarafında ise Nvidia GTX 650 Tİ yada AMD R7 250X ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Depolama noktasında ise oyun en az 80 GB bir depolama alanı istiyor.

Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri belli oldu

Forza Horizon 4'ün ülkelere göre satın alınma oranları açıklandıForza Horizon 4'ün ülkelere göre satın alınma oranları açıklandı

9 Kasım tarihinde çıkışını yapacak olan Forza Horizon 5, Türkçe menü ve Türkçe altyazı desteğine sahip olacak. Işın izleme, fotogrametri gibi yeni nesil teknolojilere sahip olacak olan bu oyun bu özellikler için üst seviye donanım özellikleri isteyecek.

Forza Horizon 5 minumum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 sürüm
  • İşlemci: Intel i3-4170 3.7Ghz ya da Intel i5 750 2.67Ghz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafikler: NVIDIA 650Ti ya da AMD R7 250x
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 80 GB



Yeni Forza Horizon Meksika'da geçebilirYeni Forza Horizon Meksika'da geçebilir
Forza Horizon 5'in çıkış tarihi duyurulduForza Horizon 5'in çıkış tarihi duyuruldu

PAYLAŞ